iPhone 12 alarak hata mı yaptım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iOS 19-20 alacak en kötü dostum. Üzerine güvenlik güncellemelerini de rahat alır. Kendi kararı demek ki Android kullanmayı sevmiyor. iOS sevmeyene iOS, Android sevmeyene Android önermek mantıksız.

En kötü değil en iyi ihtimalle, 6S ile 7'yi aynı anda bitirdiler bunun pek sevmek ile alakası yok iOS 17 de kullandım Android 14 de aralarında günlük kullanımda sosyal medya dahil hiçbir fark yok ki IOS'in en büyük avantajı iş yapıyorsan orada bir şey kopyaladığında Mac de yapıştırma gibi şeyler daha hızlı oluyor çağrı yanıtlama gibi zaten arkadaş telefonları güncellemiyormuş o zaman Apple'ın ne anlamı kaldı ki Apple güncelleme uzunluğu ile çıkardığı uygulamalar son çıkan IOS'lere göre yapıldığı için çok sevilir.

En kötü değil en iyi ihtimalle, 6S ile 7'yi aynı anda bitirdiler bunun pek sevmek ile alakası yok iOS 17 de kullandım Android 14 de aralarında günlük kullanımda sosyal medya dahil hiçbir fark yok ki IOS'in en büyük avantajı iş yapıyorsan orada bir şey kopyaladığında Mac de yapıştırma gibi şeyler daha hızlı oluyor çağrı yanıtlama gibi zaten arkadaş telefonları güncellemiyormuş o zaman Apple'ın ne anlamı kaldı ki Apple güncelleme uzunluğu ile çıkardığı uygulamalar son çıkan IOS'lere göre yapıldığı için çok sevilir.
En iyi ihtimalle felan değil. iOS 19’u görmemesinin ihtimali bile yok.

Bu başlığı ben yazmadım bu arada editörler kendisi yazmış. Neyse konumuza gelelim.

Android cihazım var zaten şirket hattını ona takıyorum ama yok bana göre değil. Yıllardır iOS kullanıyorum.

11 ve 12 arasında kalmıştım ve fiyatları çok çok yakın bu sebeple 12 aldım. 13 ise çok güzel cihaz ancak 12 bin TL fark vermek gelmedi açıkçası içimden. Garantisiz cihazdan Sürpriz yumurta olduğundan ve IMEI konularıyla uğraşmamak için TR garantili olarak tek 12 modeli kalıyor.

Cihazları kutudan hangi sürüm ile çıkar ise onunla kullanıyoruz. 1.nesil iPhone SE'den beri herhangi bir problem yaşamadık. Bu 5. Apple cihazı oldu.

Bu başlığı ben yazmadım bu arada editörler kendisi yazmış. Neyse konumuza gelelim.
İlk başlığınız: "IPhone 12 aldım, ne dersiniz?" gibi anlamsız bir şey olduğu için değiştirdik. Zaten almışsınız ne diyelim? Daha sonrasında "iPhone 12 alarak hata mı yaptım?" diye düzgün bir soru cümlesiyle değiştirdik. Konuda ve sürekli iade etsem gibi "ikilemde" kaldığınız için ilk başlığınız daha kötü.

Android cihazım var zaten şirket hattını ona takıyorum ama yok bana göre değil. Yıllardır iOS kullanıyorum.
Düzgün bir Andorid cihaz kullanmamışsınız. S23 serisi farklı, Çin üretim Android'ler farklı. Sizin yaptığınız olay tam olarak şöyle: "Ben Tofaş kullandım tüplü araba istemiyorum, benzinli veya dizel olsun deyip, örnek olarak Honda Civic Eco motorları hiçe saymaktan farksız."

11 ve 12 arasında kalmıştım ve fiyatları çok çok yakın bu sebeple 12 aldım. 13 ise çok güzel cihaz ancak 12 bin TL fark vermek gelmedi açıkçası içimden. Garantisiz cihazdan Sürpriz yumurta olduğundan ve IMEI konularıyla uğraşmamak için TR garantili olarak tek 12 modeli kalıyor.
11, Dünya üzerindeki hammadelere saygısızlık yapacak kadar kötü bir telefon. iPhone 7'nin ekranı büyük çift kameralı halinden farksız. İkinci elde 12'den iyi modeller bulabilirdiniz o paraya. Türkiye içinde alınmaysa IMEI sorunları falan da olmazdı.

Cihazları kutudan hangi sürüm ile çıkar ise onunla kullanıyoruz. 1.nesil iPhone SE'den beri herhangi bir problem yaşamadık. Bu 5. Apple cihazı oldu.
Yavaşlamasından korkuyorsanız bölgeyi Fransa yapın, o zaman yavaşlamaz.
Tam sürümler çıktığı zaman minimum 2 sürüm patch gelmeden yapmayın zaten. Mesela 17.2 gelince yapılabilir. Fransa yaparsanız bölgeyi de hiçbir şey değişmeden cihazın tüm yeteneğini kullanırsınız. Fransa oldu diye önünüze Fransızca reklamlar çıkmayacak. iPhone 7 kullanırken o şekilde pili umursamadan tüm işlemciyi kullanabiliyordum.

İlk başlığınız: "iPhone 12 aldım, ne dersiniz?" gibi anlamsız bir şey olduğu için değiştirdik. Zaten almışsınız ne diyelim? Daha sonrasında "iPhone 12 alarak hata mı yaptım?" diye düzgün bir soru cümlesiyle değiştirdik. Konuda ve sürekli iade etsem gibi "ikilemde" kaldığınız için ilk başlığınız daha kötü.

Düzgün bir Android cihaz kullanmamışsınız. S23 serisi farklı, Çin üretim Android'ler farklı. Sizin yaptığınız olay tam olarak şöyle: "Ben Tofaş kullandım tüplü araba istemiyorum, benzinli veya dizel olsun deyip, örnek olarak Honda Civic Eco motorları hiçe saymaktan farksız."

11, Dünya üzerindeki hammadelere saygısızlık yapacak kadar kötü bir telefon. iPhone 7'nin ekranı büyük çift kameralı halinden farksız. İkinci elde 12'den iyi modeller bulabilirdiniz o paraya. Türkiye içinde alınmaysa IMEI sorunları falan da olmazdı.

Tam sürümler çıktığı zaman minimum 2 sürüm patch gelmeden yapmayın zaten. Mesela 17.2 gelince yapılabilir. Fransa yaparsanız bölgeyi de hiçbir şey değişmeden cihazın tüm yeteneğini kullanırsınız. Fransa oldu diye önünüze Fransızca reklamlar çıkmayacak. iPhone 7 kullanırken o şekilde pili umursamadan tüm işlemciyi kullanabiliyordum.

Nereden biliyorsunuz düzgün Android kullanmadığı mı?

S22-A54-12T Pro-POCO F1 gibi sayısız cihaz kullandım. Şu an ise diğer hatlar için Casper F30 kullanıyorum. Neyse konu sidik yarışına döndü.

Önümüzdeki hafta açacağım cihazı. Teşekkürler arkadaşlar. İyi Sosyaller herkese.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı