iPhone 12 alınır mı?

Bütçe
0
Sıfır 14 almak yerine 2. elden daha uyguna 14 Pro alın. Düz 13 ile 14 arasında aşırı bir fark yok.
bence 15 i bekleyin (!)

Uzun süre android kullanıp iPhone a geçmek güzel bir his, sürekli yeni şeyler kesfediyorsun öğreniyorsun. Kaliteli bir arayüz görüyorsun. Bence sırf yeni deneyimler için bile alınır.

Hocam hangisini aldınız iPhone 12 mi S23 mü?

Hocam aldığım zaman 13 ile arasında 1500TL fiyat farkı vardı. 13 aldım. IPhone'lara göre idare eder seviyede bir telefon. 12 berbat deniyor genelde sıkıntılı bir telefon direkt. Eğer paran iPhone 12 veya S23 bir banttaysa ben senin yerinde olsam alabiliyorsam iPhone 13 alamıyorsam S23 falan seçerdim.

Hocam aldığım zaman 13 ile arasında 1500TL fiyat farkı vardı. 13 aldım. IPhone'lara göre idare eder seviyede bir telefon. 12 berbat deniyor genelde sıkıntılı bir telefon direkt. Eğer paran iPhone 12 veya S23 bir banttaysa ben senin yerinde olsam alabiliyorsam iPhone 13 alamıyorsam S23 falan seçerdim.

iPhone 12 kullanıyorum sıkıntılı bir cihaz değil fakat yine de almanızı önermem. Hayırlı olsın.

yok hocam meraktan sormuştum

12 kullanıyorum telefon cebindeyken bile şarjının düşmesini istiyorsan alabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı