Hocam eğer Teknosa gibi yerlerden alacaksanız iPhone 13'e çıkın. Çünkü S23 mağazalarda 37000TL iPhone 12 ise 28-29k bandında.
aynen ya teknosa ya mediamarkt yada vatanHocam eğer Teknosa gibi yerlerden alacaksanız iPhone 13'e çıkın. Çünkü S23 mağazalarda 37000TL iPhone 12 ise 28-29k bandında.
26k hocam şuan ip 12aynen ya teknosa ya mediamarkt yada vatan
Merhaba arkadaşlar. Sizce iPhone 12 alınır mı? 2sene önce 6S hediye geldi onu kullandım 2 seneye yakın daha sonra kastığı için vs Redmi Note 8Pro aldım. O da 1 ay önce falan merdivenden düştü kırıldı. O günden bellidir yine 6S ye döndüm. Babamla konuştum iPhone 12 istiyorum diye gidip bakarız dedi sizce alınır mı bu sene üniverite öğrencisiyim beni bu sene ve üniversite de götürürmü oyun için vs almıyorum bilgisayarım var telefonu sadece günlük kullanıyor için alıyorum Instagram WhatsApp vs.
ztn 128 şart 64 yetmez renk olarak gece mavisi düşünüyorum nasıldırBen 1 haftadır kullanıyorum gayet memnunum kullanması çok güzel ve kaliteli hissettiriyor kamerası üst düzey zaten oyunlarda falan da çok iyi bataryası düşük zannedenler var ama ekran sürem günlük ortalama 9 saat ve yetiyor gün sonunda şarjım 20 falan kalıyor tek sıkıntısı büyük telefona alışkınsan ilk başta kullanması biraz garip geliyor ama onun dışında her şeyi gayet iyi sana tavsiyemde alacaksan 128 GB al daha uzun süre kullanırsın.
biliyorum hocam26k hocam şuan ip 12
Ben 1 haftadır kullanıyorum gayet memnunum kullanması çok güzel ve kaliteli hissettiriyor kamerası üst düzey zaten oyunlarda falan da çok iyi bataryası düşük zannedenler var ama ekran sürem günlük ortalama 9 saat ve yetiyor gün sonunda şarjım 20 falan kalıyor tek sıkıntısı büyük telefona alışkınsan ilk başta kullanması biraz garip geliyor ama onun dışında her şeyi gayet iyi sana tavsiyemde alacaksan 128 GB al daha uzun süre kullanırsın.
Zaten 128 şart 64 yetmez renk olarak gece mavisi düşünüyorum nasıldır.
Biliyorum hocam.
Bende o rengi alacaktım ama MediaMarkt'ta kalmadığı için siyah aldım siyahda gayet güzel ama senin tercihin siyah ve mavi güzel alabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.