iPhone 12 alınır mı?

7 sene guncelleme destegi var. Fazlasiyla yeterli bir sayı. Ayni fiyattaki iPhone 13 ve S24FE yi attim ne kadar ezildigini kendin gordun iPhone 13'ün. Hatta iPhone 13, 0 olarak daha pahalı.

0 olarak ayni fiyattakilere bakacaksan bunlara bakacaksın 🤣.

iPhone 13 69 S24FE 76 puan epey'de. Puan farkı olma sebebi kameradaki az bir çözünürlük farklı ve batarya.

Son düzenleyen: Moderatör:
La sakin olun iPhone almayacağım söylenenlere göre Samsung S24FE uygun geldi olmazsa Infinix GT 20 Pro alacağım.

Kral dediğim gibi fikrim değişmez. Android'de kullandım IPhone'da şu an da kullanıyorum. Android'in hiçbir tutulacak tarafı yok. Konu sahibi arkadaş sıfır alacaksan 13 al çok fark yok fiyat olarak ya da yurt dışı 13PRO-14Pro alıp yanına yine yurt dışı 11-12 al 8 ay 13Pro'yu kullan kalan ay internet paylaşımı aç ya da uğraşmayıp 12 kullan. Android alma bence.

Android daha uygun geliyor F/P olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birisi 358PPI yani Samsung 458PPI iPhone XS ciddi bir fark

Tüm konuyu okudum. Fazlasıyla bilgisizsiniz bu konuda. Lütfen konuyu dağıtmayın, bilenler öneri yapsın ve konu sahibi en mantıklı olanı alsın. Aralarında o kadar fark var ama telefondan telefona değişen, orantısı olmayan PPI değeriyle övüyorsunuz cihazı. iPhone 11e stabil ve güncel cihaz derken ciddi olduğunuzu sanmamıştım en başta.

Hocam diyorum ki iPhone işlemci kamera oyun performansında çok daha iyi bir marka. Telefon eskise bile yıpranmıyor. Bunun neyi anlaşılmadı?

Misal.

Neye göre? S24 FE fiyatında S24 FE'den daha stabil, performanslı bir cihaz söyler misin Apple'den.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı