iPhone 12 alınır mı?

Hocam sosyal medya ve kamera performansı iyi olsun onun dışında günlük kullanımda üzmesin yeter pek oyun falan oynamıyorum telefonda.

Hocam bu fiyat bandında rakipleri daha iyi performanslar çıkarıyor fakat Apple ekosistemini görmek isterseniz başlangıç için günlük kullanımda yetecektir.

Tüm IPhone'lara kaltesiz demişsiniz hiçbiri alınmaz demişsiniz iPhone 13 35k civarı hadi bulun 3'te 1 fiyatına daha iyi daha kalitelisini bekliyorum fiyatının absürt olduğu doğru fakat kalitesiz değiller.

Tam olarak ne bekliyorsunuz cihazdan ne yapacaksınız ve bütçeniz maksimum ne olur?

Bütçe konusunda ise şu anlık 30k bir bütçem var.

S24 Samsung'un maliyet politikasının kurbanı daha bugün forumda birisi satamıyorum ısınıyor batarya işlemci yanıyor diyordu.

S24+'ta kronik bir sorun yok.

S24 Samsung'un maliyet politikasının kurbanı daha bugün forumda birisi satamıyorum ısınıyor batarya işlemci yanıyor diyordu.

Sanırım Apple fanısınız yoksa kimse bu kadar övmezdi bir markayı.

Bütçe konusunda ise şu anlık 30k bir bütçem var.

S24+ peşin fiyatına 3 taksit yapıyor iPhone ise peşin almaktan başka seçeneğiniz yok bu yüzden ödeme biraz daha rahat olacaktır.

S24+ 256 GB olan model (128 yok)

Son düzenleme:
Butceyi zorlayip 13 almak daha mantikli bence. 13'te A15 bionic chip var. 12'deki A14'e gore ciddi performans farki var. Fakat 14 ve 15'in yarattigi fark 12 ile 13 arasindaki fark kadar degil. Zaten 14'te de 13'teki A15 bionic chip kullaniliyor sadece minor iyilestirmeler yapilmis haliyle. 15'te yeni chipe gecildi fakat gecen sene 14 pro max bu sene de 15 pro kullanan biri olarak samimi soyluyorum, performans anlaminda ben gozle gorulur bir fark goremedim.

S24+'ta kronik bir sorun yok.

Sanırım Apple fanısınız yoksa kimse bu kadar övmezdi bir markayı.

S24+ peşin fiyatına 3 taksit yapıyor iPhone ise peşin almaktan başka seçeneğiniz yok bu yüzden ödeme biraz daha rahat olacaktır.

Kaç kişiye Samsung cihaz önerdim bilmiyorum forumda.
Ben sabah forumda okuduklarımı S24 için yazılanları söylüyorum gidin konuya siz de bakın Samsung'un kendi işlemcilerinin hala SD performansını vermediğini verse bile batarya ve ısınma olarak sorun yarattığını söylemekteler bunlar forumda okuduğum kullanıcı deneyimleri.
Ks ısrarla Apple denemek istiyorum diyorken bu Samsung sevdası ne anlamıyorum. Sanırım siz Samsung fanısınız ben ks ile konuşurken bu fiyat bandında Samsung'ların daha iyi performans vereceğini söyledim ve iOS denemek istediğini söyledi bende buna karşılık dedim ki 12 günlük kullanımda işinizi görecektir 13 ise daha iyi olur gayet iyi bir telefon.
Ek olarak deediniz ki Apple kaliteli bir marka değil neye göre değil? iOS, Android'den daha stabil çalışıyor telefonlarının kalitesi de ortada burada Samsung'a kalitesiz demiyorum Apple'a karşı söylediğiniz kaliteli değil tezine karşı konuşuyorum.

Bunlara da ek olarak 3'te 1 fiyatına daha iyi telefonlar var dediniz hadi bekliyorum 35klık 13'ün 3'te 1 fiyatına şimdi baktım 38k ediyor 3'te 1'i de 12.933TL ediyor bulun daha performanslı daha uzun götürecek bir telefon.

Kaç kişiye Samsung cihaz önerdim bilmiyorum forumda.
Ben sabah forumda okuduklarımı S24 için yazılanları söylüyorum gidin konuya siz de bakın Samsung'un kendi işlemcilerinin hala SD performansını vermediğini verse bile batarya ve ısınma olarak sorun yarattığını söylemekteler bunlar forumda okuduğum kullanıcı deneyimleri.
Ks ısrarla Apple denemek istiyorum diyorken bu Samsung sevdası ne anlamıyorum. Sanırım siz Samsung fanısınız ben ks ile konuşurken bu fiyat bandında Samsung'ların daha iyi performans vereceğini söyledim ve iOS denemek istediğini söyledi bende buna karşılık dedim ki 12 günlük kullanımda işinizi görecektir 13 ise daha iyi olur gayet iyi bir telefon.
Ek olarak deediniz ki Apple kaliteli bir marka değil neye göre değil? iOS, Android'den daha stabil çalışıyor telefonlarının kalitesi de ortada burada Samsung'a kalitesiz demiyorum Apple'a karşı söylediğiniz kaliteli değil tezine karşı konuşuyorum.

Bunlara da ek olarak 3'te 1 fiyatına daha iyi telefonlar var dediniz hadi bekliyorum 35klık 13'ün 3'te 1 fiyatına şimdi baktım 38k ediyor 3'te 1'i de 12.933TL ediyor bulun daha performanslı daha uzun götürecek bir telefon.
O arkadas Samsung bayisi galiba :D :D

Butceyi zorlayip 13 almak daha mantikli bence. 13'te A15 bionic chip var. 12'deki A14'e gore ciddi performans farki var. Fakat 14 ve 15'in yarattigi fark 12 ile 13 arasindaki fark kadar degil. Zaten 14'te de 13'teki A15 bionic chip kullaniliyor sadece minor iyilestirmeler yapilmis haliyle. 15'te yeni chipe gecildi fakat gecen sene 14 Pro Max bu sene de 15 Pro kullanan biri olarak samimi soyluyorum, performans anlaminda ben gozle gorulur bir fark goremedim.

Üst seviye telefonlarda zaten günlük kullanımda pek fark göremezsiniz hocam hepsi hızlı saniyelik farklar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı