iPhone 12 alınır mı?

Ve daha birçok forumda S24+ ile iPhone 13'ün kıyaslanamayacak kadar farka sahip olduğunu söylüyorlar ki haklılarda

Hocam bütçemi yükseltebilirsem 13 fakat yükseltemezsem 12 alacağım Samsung öneren arkadaşı da anlıyorum fakat söyledim Apple denemek istediğimi yine de teşekkürler.

S24+'ın rakibi iPhone 15. iPhone 13 ile S24+ kıyaslamak doğru olmaz.

Hala ne demek istediğimi anlamadınız ya da anlamaya çalışmıyorsunuz S24+ sanırım 3'te 1 fiyatına hocam kaçırmadan alın o zaman

Hocam bütçemi yükseltebilirsem 13 fakat yükseltemezsem 12 alacağım Samsung öneren arkadaşı da anlıyorum fakat söyledim Apple denemek istediğimi yine de teşekkürler.
13 alabilirsen çok iyi ama 12 alırsan da çok sorun olmaz. İOS çok iyi bir işletim sistemi. Kullanırken rahatlığı göreceksiniz ve alışacaksınız.

Ks diyor ki Apple istiyorum arkadaş hala Samsung öneriyor ben öncesinde Samsung önermeme ve ks Apple istiyor dediği için Apple önermeme karşı hala Samsung öneriyor üzerine Samsung'un sırf maliyet için koyduğu forumda ısındığı bilinen işlemciyi savunup beni fan olmakla suçluyor

Sanırım anlamadınız bende bu bütçelerde Samsung daha performanslı diyorum fakat ks Apple istiyor ve iPhone 13 kötü bir telefon değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…