iPhone 12 alınır mı?

maes7rocompz2

Yoctopat
Daha fazla  
Şu an mi 8 Lite kullanıyorum ve 20 bin TL'ye tanıdık telefoncuda iPhone 12 buldum sizce şu an alınır mı? iPhone 12?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung cihazlara yönelin. Bende var iPhone 12 memnunum lakin bu fiyat bandina daha guzel telefonlar var. İlla iPhone diyorsaniz alınır batarya dışında mis gibi telefon.

İphone istiyorum kamerası güzel sosyal medyada önemli vs. Vs. diyosan alınır yoksa androidde de iyi cihazlar var o paraya

Samsung cihazlara yönelin. Bende var iPhone 12 memnunum lakin bu fiyat bandina daha guzel telefonlar var. İlla iPhone diyorsaniz alınır batarya dışında mis gibi telefon.
Hocam 7 yıldır android kullanıyorum zaten, mi 8 liteden önce güzel samsunglar kullandım ama birazda tecrübe olsun diye apple ye yöneldim

İphone istiyorum kamerası güzel sosyal medyada önemli vs. Vs. diyosan alınır yoksa androidde de iyi cihazlar var o paraya
Hocam samsunglar donuyor bi noktaya kadar. Apple de donar ama android kadar değil diye düşünüyorum.

Hocam 7 yıldır android kullanıyorum zaten, mi 8 liteden önce güzel samsunglar kullandım ama birazda tecrübe olsun diye apple ye yöneldim
Eger iPhone 13’e cikabilirseniz guncelleme bakimindan daha iyi olur. Butceniz 12’ye yetiyorsa ve illa iPhone diyorsanız batarya dışında 10 numara telefon.

Android tarafında S24 FE öneririm tam bir f/p.

iPhone önermiyorum ama illahide iPhone olsun diyorsanız. Minimum 13 alın benim önerim 14 Pro olacaktır.

İphone asla alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…