iPhone 12 alınır mı?

Ne hocam sosyal medya kalitesi neden bahsediyorsunuz şu konuda kamerası falan mı kötü uygulamalar falan mı kasıyor ne yani sosyal medya olayı telefondan telefona değişen?

Hocam size şöyle anlatayım ben 3:4 formatında bir fotoğraf çektim Instagram'da st olarak paylaştığımda o siyah tarafları almıyor zoomluyor ve kalite normal olarak azıcık düşüyor bu arada S23 alırsanız sosyal medyada fotoğraf yükleyince sosyal medyanın uygulamasından değil de kamera uygulamasından fotoğrafı çekmenizi öneririm çünkü kamera uygulamasında yapay zeka ile kaliteyi yükseltiyor.

Hocam 7 yıldır android kullanıyorum zaten, mi 8 liteden önce güzel samsunglar kullandım ama birazda tecrübe olsun diye apple ye yöneldim :)

Hocam samsunglar donuyor bi noktaya kadar. Apple de donar ama android kadar değil diye düşünüyorum.
Al geç o zaman düşünme
donma zaten yok da
7 var eski bende o bile donmuyor ama batarya performansı pek bekleme bir tane de hızlı şarjlı powerbank al
Bir de yeni gelen güncellemeleri yapmanı önermem performans düşüyor
Youtube iapplebytes kanalından yeni güncelleme performans ve batarya testlerini takip edebilirsin

Şu an mi 8 Lite kullanıyorum ve 20 bin TL'ye tanıdık telefoncuda iPhone 12 buldum sizce şu an alınır mı? iPhone 12?

Kamerada o fiyatta rakibi yok bence oyun konusunda soğutucu alırsanız güzel ama soğutucu olmayınca ısınıyor kasıyor bataryası her gün 2 3 saat PUBG oynarım gayet iyi gidiyor bence alınır eski diye kötülenen bir cihaz 1 yıl olacak alalı hiçbir sıkıntısını çekmedim şu ana kadar.

Kamerada o fiyatta rakibi yok bence oyun konusunda soğutucu alırsanız güzel ama soğutucu olmayınca ısınıyor kasıyor bataryası her gün 2 3 saat PUBG oynarım gayet iyi gidiyor bence alınır eski diye kötülenen bir cihaz 1 yıl olacak alalı hiçbir sıkıntısını çekmedim şu ana kadar.

S22'nin kamerası iPhone 12'den daha üstün o fiyata.

Bana göre değil hocam S23 le karşılaştırdım beğenmedim Samsung'un kamerasını.

Hocam kişiden kişiye tabii ama S23'te daha canlı renkler var bence benim ablamda 12 Plus var biz karşılaştırdığımızda S23 üstün çıkıyor ama tabii bunlar sizin ve bizim görüşümüz kişiden kişiye değişir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı