iPhone 12 alınır mı?

Yazacak cevap bulamıyorsunuz olumsuz emoji atmakla çareyi buluyorsunuz.

Kral bak ben sana olanı söylüyorum örnek istersen çok bende. A24'ü olan yakın arkadaşım var telefon arayüzde kasıyor. Android cihazlar 3 yılda ömrünü bitiriyor. iOS cihazlar eskise bile yıpranmayan cihazlar.

A32 gibi 4 sene oncesinin giris segment bir cihaziyla eskide olsa bir amiral gemisi cihazi karsilastirmandan belli ne kadar bilgili oldugun.

Buyur 2. el iPhone 13 ile 0 olarak S24FE ayni fiyattalar. Bana iPhone 13'un onde oldugu tek bir alan gosterir misin?

iOS yipranmiyor demek cahillikten baska bir şey degil. Pil sagligi dustukce bile performansını kısan bir cihaz iPhone. Kaldi ki gunumuzdeki arayuzu kaliteli Android'ler gayet fazlasiyla stabil, iOS eski stabil iOS degil artik.

Son düzenleyen: Moderatör:

2018'de çıkan iPhone XS'in ekran çözünürlüğü daha yüksek

Kral kamerasından tut işlemci performansıyla çok önde bir cihaz. Aradan 3-5 yıl geçtikten sonra ikisini karşılaştırdığında Samsung kasma donmadan geçilmez.

Onu da atayım.

Bilgin yok fikrin var. Kamera olarak S24FE butcesinin en iyi 2 cihazindan biri. Kamerasi S24 ve S24+tan biraz kotu. Cihazi duzgun lullanirdan 3 5 yil sonra da kasmaz. Kullaniciya bagli. iPhone kullanip kasma donmadan sikayetci olanda gordum. Attigim karsilastirmaya baktin mi bir de . S24FE islemcide 2'ye katliyor.

Birisi 358PPI yani Samsung 458PPI iPhone XS ciddi bir fark.

Hissetmiyorsun bu farki ozellikle gundelikte. Cihazin dibine girmen gerekli. Ayrica bil bakalim ovmeye calistigin IPhone'un ekranini kim uretmis?

Metroya bin 3 tür insan vardır. Yeni Android kullanan, yeni iPhone kullanan, eski iPhone kullnan (6s-7-8) eski Android kullanan göremezsiniz çünkü telefon kullanılamaz hale geliyor.

Samsung üretiyor ama kendi ekranı daha dandik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…