iPhone 12 alınır mı?

Metroya bin 3 tür insan vardır. Yeni Android kullanan, yeni iPhone kullanan, eski iPhone kullnan (6s-7-8) eski Android kullanan göremezsiniz çünkü telefon kullanılamaz hale geliyor.

Hala Galaxy S8 S9 S10 kullanan tonla kisi var. Eski Android'in iyi olmadigini kabul ediyor. Gunumuzde stabillik olarak bir fark kalmadi arayuzu kaliteli markalar ve iOS ile. Honor, Samsung, Oneplus hepsi iOS kadar stabil artik.

Tek fark bu mu iki telefon arasındaki anlamadım.

Tek fark bu mu?

Hala Galaxy S8 S9 S10 kullanan tonla kisi var. Eski Android'in iyi olmadigini kabul ediyor. Gunumuzde stabillik olarak bir fark kalmadi arayuzu kaliteli markalar ve iOS ile. Honor, Samsung, OnePlus hepsi iOS kadar stabil artik.

Eğer hangi bilgisayarı almalıyım diye bir konu olsaydı tonla marka var ve tartışırdık. Ama telefonda alınacak marka tek ve o da iPhone.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer hangi bilgisayarı almalıyım diye bir konu olsaydı tonla marka var ve tartışırdık. Ama telefonda alınacak marka tek ve o da iPhone.
Neden? Aynı fiyata daha eski ve daha kötü özellikli telefonlardan üretiyor diye mi?

İfadeler: kxy
Samsung kendi ürettiği telefonların ne kadar arkasında? Geçen iPhone 6S'e güvenlik güncellemesi geldi telefon tam 10 yıllık.

Aynı fiyat mı bunlar?
Değil, zaten bu kıyaslamayı sen yaptırdın bana yoksa ben böyle saçma bir karşılaştırma yapmazdım.

İfadeler: kxy
Samsung kendi ürettiği telefonların ne kadar arkasında? Geçen iPhone 6S'e güvenlik güncellemesi geldi telefon tam 10 yıllık.

Aynı fiyat mı bunlar?

7 sene guncelleme destegi var. Fazlasiyla yeterli bir sayı. Ayni fiyattaki iPhone 13 ve S24FE yi attim ne kadar ezildigini kendin gordun iPhone 13'ün. Hatta iphone 13, 0 olarak daha pahalı.

0 olarak ayni fiyattakilere bakacaksan bunlara bakacaksın .

Kral dediğim gibi fikrim değişmez. Android'de kullandım IPhone'da şu an da kullanıyorum. Android'in hiçbir tutulacak tarafı yok. Konu sahibi arkadaş sıfır alacaksan 13 al çok fark yok fiyat olarak ya da yurt dışı 13PRO-14Pro alıp yanına yine yurt dışı 11-12 al 8 ay 13Pro'yu kullan kalan ay internet paylaşımı aç ya da uğraşmayıp 12 kullan. Android alma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…