iPhone 12 batarya şişmesi

Fotoğrafını atabilir misin ? Daha önce cihaz için üst cam değişimi, kamera camı değişimi, arka kapak değişimi vs. yaptırdın mı ? Veya cihazı ikinci el mi aldın ?
Fotoğrafta görünecek bir şişik yok hocam arkadan bir şey görünmüyor elimle bastırdığımda hissediyorum daha önce hiç bir parçası değişmedi 0 olarak aldım kasım 2022 yurtdışından

Pil sağlığı kaçta hocam.
%92

Daha önce telefon hiç açılmadıysa paraya kıyın gidin orjinal servisinde taktırın Apple biraz lükstür o para Apple kullanan insana dokunmaz eğer başka bir yerde taktırırsanız Apple servis daha o telefona elini sürmez . 😀

Fotoğrafta görünecek bir şişik yok hocam arkadan bir şey görünmüyor elimle bastırdığımda hissediyorum daha önce hiçbir parçası değişmedi 0 olarak aldım kasım 2022 yurt dışından.

%92

Bence o zaman bataryada sorun yok ekran çıkmış gibi. Çünkü 92 sağlıklı batarya şişmez.

Daha önce telefon hiç açılmadıysa paraya kıyın gidin orijinal servisinde taktırın Apple biraz lükstür o para Apple kullanan insana dokunmaz eğer başka bir yerde taktırırsanız Apple servis daha o telefona elini sürmez. 😀

Yani Apple'ın sitesinde yazan Trabzon'daki KVK servisinde taktırayım değil mi hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı