iPhone 12 beklenmeli mi?

Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için. Muhtemelen İrlanda'ya gönderdiler cihazı arkadaşlar.

Tekrar teşekkür ederim geri dönüşünüz için.

Bence beklenmeye değmez çünkü çok büyük değişiklikler yapılmıyor artık her yıl sürekli çıktığı için düşünüyorsan al geç

Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için. Muhtemelen İrlanda'ya gönderdiler cihazı arkadaşlar.

Tekrar teşekkür ederim geri dönüşünüz için.

Olabildiği kadar yazdım, kısaltamadım kusura bakma hatta daha çok ayrıntı var fakat gerek yok yazmaya da... Ben teşekkür ederim.

Ben bekleyeceğim. Benim cihazım SE olduğu için (4 senedir kullanıyorum) en azından 1-2 sene daha düzgün kullanabileceğimi biliyorum. 5G ve/veya gelişmeleri görmek için zamanım var henüz. Android bir cihazdan geçecek olsam, iPhone 7 bile alabilirdim. Orası ayrı.

1. iPhone 11 en az 3 yıl boyunca güçlü, 5 yıl boyunca da güncel kalacak.
2. "Şu yenisi çıkacak almayın" diyen bilirkişiler insanlarda böyle saçma bir hissiyat oluşturdu ama beklemen anlamsız. Çünkü ülke ekonomisi çok değişken. Onlar her cihaza beleş gözüyle baktığı için sizin cebinizden kaç kuruş çıktığını sallamıyorlar.
3. Nisan'da bile fiyatların ne olacağı belli değilken, Ekim ayını beklemen büyük risk.
4. iPhone 12 çok büyük ihtimalle çok yüksek fiyatla giriş yapacak çünkü kur artık yukarı doğru çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…