iPhone 12 güncelleme ömrü

Peki 6 ay önce üretilmiş bir cihazın iOS 17.1 ile gelmesini nasıl açıklayabiliriz? Ürün sıfır olarak alındı.
Bunu Apple iPhone 15 serisinde deniyor şuan ancak önceki cihazlarda mümkünatı olmamakla beraber yedekleme yüklemesi yaparken güncellemiş olması vs mümkün olabilir.

Merhaba, iPhone 11 ve 12 arasında işlemci olarak çok fazla bir fark yok ve iki cihazın güncelleme ömrü aynı olma ihtimali sizce nedir?
Hocam öyle bir şey olması kullanıcının zararına bana kalırsa. iPhone 11 ve 12 iOS 18'i alıp destek kesmez herhalde. İkisi de 19'u alırsa bana göre iPhone 12 iOS 20'yide almalı ama hayali şeyler bunlar yüksek ihtimalle :D. Birinin 2025'te birinin 2026'da çıkacak iOS'u almama ihtimali daha yüksek. Ben bunu iPhone 13 ve 14'te düşünmüştüm. İkisi de A15 çip kullanıyor ve iyileştirilmiş olsa bile ne kadar fark edebilir. Uygun fiyata ben de 12 almayı düşünüyorum (12-13'ün üstüne çıkmak istemiyorum hem pahalı hem de bana fazla. 12 4-5 sene kullanabileceğim bir cihaz). Eğer daha çıkarsam S23. Bence tipik bir kullanıcı için 2023 yılında en azından 4 senesi var. Donanımı düşük telefonda değil bunlar. iPhone 8 kullanıyorum 3.5 senedir hala sapasağlam. Kasıyor bazen 6 senelik olduğu için sanırım. Aslında telefonlarda Windows işletim sistemi gibi olsa. İsteyen istediği sürümde kullansa ama olmuyor işte:D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı