iPhone 12 hala alınabilir bir cihaz mi?

Rhythmİnmyheart

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, ben öyle çok oyun oynayan birisi değilim benim için sosyal medya kullanımında iyi performansı olan kamerası güzel olan bir telefon olsa yeter. Aklımda iPhone 12 var farklı bir deneyim olsun diye iOS kullanmak istiyorum o yüzden iPhone 12 yeter diye düşünüyorum ama bir de sizin görüşlerinizi almak istiyorum. Bir de güncelleme konusunda uzun zaman güncelleme alır mı? Android tarafında S22+ S21FE nasıl cihazlar kullanan arkadaşlar deneyimlerini yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır. 12 mini kullanıyorum. iPhone sıfır alacaksanız da bu dönemde de 12'den aşağı alınmaz.

Alınır. Diğer arkadaşlarada uyarı olarak söylüyorum. Şu dönemde iPhone 12'den daha eski nesil IPhone'lar alınmaz. Çok eski de kalıyor 12'den aşağısı. Ve devasa performans farkları var.

Sıfır olarak pek alınabilir durmuyor, ikinci temiz garantili bulursan daha mantıklı fiyat olarak.

Hocam ikinci ele girişmek istemiyorum tanıdık birinde olup da satiyorsa sıkıntı değil alırım. Sifir fiyatları da bayağı fazla geçenlerde bakmaya gittim hatta 11 ile karsilastirma yaptım 11'in ekranı 12'yi görünce hiç akıcı değilmiş gibi geldi o yüzden tercihim 12'den yana arada bir 13'e de bakıyorum fakat seri gitgide daha da pahalilaşıyor, peki S21FE ve S22+ nasıl cihazlar? S22+ ayrıca tasarımı hoşuma gidiyor kararsız kalıyorum yani biraz bende de iPhone merakım var denilebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı