iPhone SE 2020 hala alınabilir mi?

Bütçe
7400

Lyonsss

Hectopat
Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. Elimde 7350 liralık bir bütçe mevcut ve bu bütçeye uygun en iyi telefonu aramaktayım. Yaklaşık 5-6 senedir Samsung J7 Prime kullanıyordum. Geçenlerde kendisi kapandı ve bir daha açılmadı. O yüzden güzel bir telefon arayışına girdim. Genel olarak şık, sade ve fazla büyük olmayan bir telefon arıyorum. iPhone SE 2020 modeli tam isteğimi karşılar nitelikte. Ancak telefondan fazla anlayan birisi olmadığım için alıp almamakta kararsız kaldım ve sizlere danışmaya karar verdim. Telefonu sadece standart işlevi için kullanıyorum. Oyun olaraksa sadece vakit geçirmek için çerez oyunlar oynuyorum(Clash Royale vb.) Sadede gelecek olursak iPhone SE 2020 hala alınır mı? Alınmaz diyorsanız da bu fiyat bandında hangi cihazı önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. Elimde 7350 liralık bir bütçe mevcut ve bu bütçeye uygun en iyi telefonu aramaktayım. Yaklaşık 5-6 senedir Samsung J7 Prime kullanıyordum. Geçenlerde kendisi kapandı ve bir daha açılmadı. O yüzden güzel bir telefon arayışına girdim. Genel olarak şık, sade ve fazla büyük olmayan bir telefon arıyorum. iPhone SE 2020 modeli tam isteğimi karşılar nitelikte. Ancak telefondan fazla anlayan birisi olmadığım için alıp almamakta kararsız kaldım ve sizlere danışmaya karar verdim. Telefonu sadece standart işlevi için kullanıyorum. Oyun olaraksa sadece vakit geçirmek için çerez oyunlar oynuyorum(Clash Royale vb.) Sadede gelecek olursak iPhone SE 2020 hala alınır mı? Alınmaz diyorsanız da bu fiyat bandında hangi cihazı önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

Alınır hocam Samsung'un çok da başarlı olmayan J7 Prime telefonunu 6 yıl kullanan birisi iPhone SE 10 yıl bile kullanılır içiniz rahat olsun madem minimal seviyorsunuz bütçenize göre gerek kamera gerek performans anlamında sizi en memnun edecek cihazdır fakat batarya anlamında üzebilir günlük normal ve yoğun kullanımda en fazla günün yarısına gelebilirsiniz mutlaka eğer ben bataryayı sorun etmem diyorsanız kesinlikle tercihiniz olsun hem muazzam iOS işletim sistemini deneyimlemiş olursunuz.
Kamerası her anlamda tatmin edecek düzeyde donanımı çok güçlü ve güncel bir cihaz olduğu için çerez oyunlardan ziyade en iyi oyunları en yüksek ayarlarda bile son derece akıcı şekilde oynatacaktır zaten dediğim gibi performans konusunda şüpheniz olmasın uzun yıllar güncel bir şekilde götürecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı