iPhone 12 hala alınır mı?

Bütçe
25000 - 37000

sitkimiracs

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben 4 yıllık iPhone 12 modelini almayı düşünüyorum da sizce bu model alınır mı? Şarjı ne kadar dayanıyor ve ısınma problemi var mı? Ona göre iPhone 13 modeline de bakacağım.

Merhaba. Ben 4 yıllık iPhone 12 modelini almayı düşünüyorum da sizce bu model alınır mı? Şarjı ne kadar dayanıyor ve ısınma problemi var mı? Ona göre iPhone 13 modeline de bakacağım.

iPhone 13'e bütçe yetiyorsa 13 al.

Samsung tarafına sıcak bakmıyorsanız en az iPhone 13 alın. 12 hiçbir şekilde alınmaz. Bana kalırsa S24 FE gibi bir canavar varken hiçbir düz iPhone modeli alınmaz.

12'lerde kronik ısınma problemi var hocam önermem 13'lerde durum nedir bilmiyorum.

Ona bakılırsa IPhone'nin çoğu eskiyen veya eskimeye yakın modellerinde ısınma problemi var, hatta hatırladığım kadarıyla Apple'in bunu bilerek yaptığı kanııtlanmış dava edilmişti.

Ona bakılırsa IPhone'nin çoğu eskiyen veya eskimeye yakın modellerinde ısınma problemi var, hatta hatırladığım kadarıyla Apple Games'in bunu bilerek yaptığı kanııtlanmış dava edilmişti.

Bende 12 vardı yaz aylarında yanıyor cihaz o yüzden önermedim.

Samsung tarafına sıcak bakmıyorsanız en az iPhone 13 alın. 12 hiçbir şekilde alınmaz. Bana kalırsa S24 FE gibi bir canavar varken hiçbir düz iPhone modeli alınmaz.

S24 50.000 TL zaten benim alacağım IPhone'ya yenilenmiş ya da ikinci el olur. Şu anda aktif olarak Galaxy A14 kullanıyorum çık kasmasından şikayetçiyim normalde telefon değiştiren biri değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı