iPhone 12 Instagram bildirimleri bildirim panelinden gitmiyor

Merhabalar, iPhone 12 kullanıyorum. Eskiden bu tür bir problem yaşamadım ama son zamanlarda Instagram'dan gelen DM bildirimleri üzerine tıklayıp sohbeti açıp cevapladıktan sonra bildirim panelini kontrol ettiğimde hala bildirimin durduğunu görüyorum. Var mı böyle bir sorun yaşayan? Bildirim ayarlarını sıfırladım, Instagram'ı kaldırıp tekrar yükledim sonuç değişmedi.
Bende böyle bir sorun yok.

Ben de son birkaç aydır aynı sorun var gelen mesajları okuyup cevaplamama rağmen bildirim ekranda kalmaya devam ediyor ancak manuel olarak silebiliyorum. Çözümü bulursanız paylaşırsanız çok sevinirim :)

Ben de son birkaç aydır aynı sorun var gelen mesajları okuyup cevaplamama rağmen bildirim ekranda kalmaya devam ediyor ancak manuel olarak silebiliyorum. Çözümü bulursanız paylaşırsanız çok sevinirim :)
Instagram'a bildirdim durumu, geri dönüş olursa paylaşacağım buradan.

Merhaba, bende de aynı sorun mevcut, bildirime tıklayıp uygulama içerisinden devam ediliyor ancak bildirimler ekranda durmaya devam ediyor.

Yine aynı sonuç maalesef, kapat aç kaldır yükle hep aynı kapıya çıkıyor, yazılımsal bir problem var sanırım ama bunca zamandır neden çözmemişler şaşırdım doğrusu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı