iPhone 12 kaç yıl götürür?

Durumum var fakat zaten dediğim gibi telefonu basit işler için kullanacağım. Bu dediğim "en az 6 yıl" cümlesi tahminen söylenmiş bir şey. Telefon ne zaman beni tatmin etmezse o zaman değiştiririm.

Durumum var fakat zaten dediğim gibi telefonu basit işler için kullanacağım. Bu dediğim "en az 6 yıl" cümlesi tahminen söylenmiş bir şey. Telefon ne zaman beni tatmin etmezse o zaman değiştiririm.
Aslında İphone 12'de kalitesiz bir telefon değil. Sizi götürmeyeceğini zannetmiyorum.

Bir iPhone 6 vardı bizim evde, ilk çıktığı zamanlar Kore'den mi ne gelmişti. Allah'ım neymiş bu, babamdan anneme, annemden anneanneme devroldu telefon. Yalan olmasın, 8-9 yıldır zırh gibi telefon. Daha çok senin ne yaptığına bağlı yani. Ama en normal şekilde düşünecek olursak 6-7 yıl gidersin.

Hangi telefon tatmin etmiyor? 14 mü?

İlk IPhone'um 3GS idi 9 yıl kullandım şu an ise 6S Plus kullanıyorum 7 yılı geçti gayet memnunum gerçekten çok kalite telefon uzun yıllar sağlam çalışıyor

Yazılım konusunda Apple iPhone 11'in kapısını tıklatıyor yazılım desteği 3 yıla biter fakat temiz kullanım 6 yıl götürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…