Apple fanboyu arkadaş hemen gelmiş.
Apple fanboyu arkadaş hemen gelmiş.
Hocam size demedim ki.Çok yaratıcı bir cevap cidden, tebrik ederim.
Hiçbir markanın fanboyu değilim. Apple'ın sevdiğim ve bir o kadar sevmediğim yanı var. Fakat Type - C olayı farklı bir boyut, hangi marka olursa olsun eleştirilecek bir nokta değil.
Yine de fanboy söylemi hoş değil. Gördüğünüz gibi, konularda yanlış anlaşılmalara sebep olabiliyor.Hocam size demedim ki.![]()
Dediklerime karşılık beklerdim. Boş çene çalmanızı değil. Fanboy olduğum yok. Kimin teknolojisi daha iyi ise, kim verilen parayı daha çok hak ediyorsa onu savunurum.Apple fanboyu arkadaş hemen gelmiş.
Yıl 2020 olmuş. Telefonlar çentikli. Ekrana entegre parmak izini beceremedikleri için koymuyorlar. 6.1 İnç telefona 720P 326PPI LCD ekran koyuyorlar. Pilleri çabuk eskiyor. Batarya hızlı bitiyor. 60 Hz ekran koyuyorlar. USB 3'e daha geçmediler. Ve bu telefonlara ederinin 2 katı fiyat koyuyorlar. Yeterli mi?Dediklerime karşılık beklerdim. Boş çene çalmanızı değil. Fanboy olduğum yok. Kimin teknolojisi daha iyi ise, kim verilen parayı daha çok hak ediyorsa onu savunurum.
Çentikli telefonu zamanında onlar getirdi. Touch ID kısmını zamanında gayet iyi yaptılar. O 720p ekran çoğu ekrandan daha iyi gösteriyor. Piller çabuk eskimiyor, batarya performansı yetersiz. Android kısmı gibi her 6 ayda bir telefon çıkmıyor bu seneki telefonlarda gelecek yüksek yenileme hızı. USB 3'e geçmeye ihtiyaç duymuyorlar çünkü Apple ekosisteminde kabloya pek ihtiyacınız olmuyor veri aktarımı için, her şey entegre çalışıyor. İki kat fiyat mevzusunu bana değil ülkenin başındakilere öt vergileri ben koymuyorum.Yıl 2020 olmuş. Telefonlar çentikli. Ekrana entegre parmak izini beceremedikleri için koymuyorlar. 6.1 İnç telefona 720P 326PPI LCD ekran koyuyorlar. Pilleri çabuk eskiyor. Batarya hızlı bitiyor. 60 Hz ekran koyuyorlar. USB 3'e daha geçmediler. Ve bu telefonlara ederinin 2 katı fiyat koyuyorlar. Yeterli mi?
O kadar emin olma. Essential Phone 1, dünya üzerindeki ilk çentikli telefondur ve kendisi Android.Çentikli telefonu zamanında onlar getirdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.