xScpit Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 1.433 Çözümler 25 Daha fazla Sistem Özellikleri GİGABYTE H510M H RTX 3050 İNTEL İ3 10105F 16 GB RAM 500 GB M2 SSD 2 TB HARD DİSK WİNDOWS 10 PRO Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #1 Telefonu ilk aldığımda live photo çalışıyordu, önceki sahneyi kaydediyordu. Şimdi direkt fotoğrafı gösteriyor nasıl geri düzeltirim?
Telefonu ilk aldığımda live photo çalışıyordu, önceki sahneyi kaydediyordu. Şimdi direkt fotoğrafı gösteriyor nasıl geri düzeltirim?
Çözüm BehzatAmirim 23 Mart 2024 xScpit dedi: Live açıkken otomatik oynatma yapmıyorsa o zaman ben yanlış hatırlıyorum o zaman sizde değil mi basılı tutunca oynatıyor. Genişletmek için tıkla... Live açıkken otomatik oynatmıyor. Basılı tutunca oynatıyor. Modlarda otomatik oynatıyor. Galiba yanlış hatırlıyorsun.
xScpit dedi: Live açıkken otomatik oynatma yapmıyorsa o zaman ben yanlış hatırlıyorum o zaman sizde değil mi basılı tutunca oynatıyor. Genişletmek için tıkla... Live açıkken otomatik oynatmıyor. Basılı tutunca oynatıyor. Modlarda otomatik oynatıyor. Galiba yanlış hatırlıyorsun.
KS KS xScpit Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 1.433 Çözümler 25 Daha fazla Sistem Özellikleri GİGABYTE H510M H RTX 3050 İNTEL İ3 10105F 16 GB RAM 500 GB M2 SSD 2 TB HARD DİSK WİNDOWS 10 PRO Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #11 BehzatAmirim dedi: Sol yukarıdan live yerine diğerlerini seçtikten sonra gir çık yapıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Bulamadım hocam SS atma şansın var mı? Artı 0 Eksi
BehzatAmirim dedi: Sol yukarıdan live yerine diğerlerini seçtikten sonra gir çık yapıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Bulamadım hocam SS atma şansın var mı?
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #12 xScpit dedi: Bulamadım hocam SS atma şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Normalde Live’da dururken fotoğrafı Döngü, PinPon vs. herhangi bir moda al. Sonra galeriye gir çık yap. Artı 0 Eksi
xScpit dedi: Bulamadım hocam SS atma şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Normalde Live’da dururken fotoğrafı Döngü, PinPon vs. herhangi bir moda al. Sonra galeriye gir çık yap.
KS KS xScpit Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 1.433 Çözümler 25 Daha fazla Sistem Özellikleri GİGABYTE H510M H RTX 3050 İNTEL İ3 10105F 16 GB RAM 500 GB M2 SSD 2 TB HARD DİSK WİNDOWS 10 PRO Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #13 BehzatAmirim dedi: Eki Görüntüle 2148539Eki Görüntüle 2148540 Normalde Live'da dururken fotoğrafı döngü, pinpon vs. herhangi bir moda al. Sonra galeriye gir çık yap. Genişletmek için tıkla... Yok hocam olmadı ablam bir şeye bastıda bozuldu ondan sonra bulamadım geri ön izlemeye olrak fotoğraflar uygulamasında gösteriyordu. BehzatAmirim dedi: Eki Görüntüle 2148539Eki Görüntüle 2148540 Normalde Live'da dururken fotoğrafı döngü, pinpon vs. herhangi bir moda al. Sonra galeriye gir çık yap. Genişletmek için tıkla... Sizde otomatik oynatıyor mu? Son düzenleme: 23 Mart 2024 Artı 0 Eksi
BehzatAmirim dedi: Eki Görüntüle 2148539Eki Görüntüle 2148540 Normalde Live'da dururken fotoğrafı döngü, pinpon vs. herhangi bir moda al. Sonra galeriye gir çık yap. Genişletmek için tıkla... Yok hocam olmadı ablam bir şeye bastıda bozuldu ondan sonra bulamadım geri ön izlemeye olrak fotoğraflar uygulamasında gösteriyordu. BehzatAmirim dedi: Eki Görüntüle 2148539Eki Görüntüle 2148540 Normalde Live'da dururken fotoğrafı döngü, pinpon vs. herhangi bir moda al. Sonra galeriye gir çık yap. Genişletmek için tıkla... Sizde otomatik oynatıyor mu?
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #14 xScpit dedi: Yok hocam olmadı ablam bir şeye bastıda bozuldu ondan sonra bulamadım geri ön izlemeye olrak fotoğraflar uygulamasında gösteriyordu. Sizde otomatik oynatıyor mu? Genişletmek için tıkla... Eğer mod açıksa evet. Live’da ise hayır. Artı 0 Eksi
xScpit dedi: Yok hocam olmadı ablam bir şeye bastıda bozuldu ondan sonra bulamadım geri ön izlemeye olrak fotoğraflar uygulamasında gösteriyordu. Sizde otomatik oynatıyor mu? Genişletmek için tıkla... Eğer mod açıksa evet. Live’da ise hayır.
KS KS xScpit Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 1.433 Çözümler 25 Daha fazla Sistem Özellikleri GİGABYTE H510M H RTX 3050 İNTEL İ3 10105F 16 GB RAM 500 GB M2 SSD 2 TB HARD DİSK WİNDOWS 10 PRO Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #15 BehzatAmirim dedi: Eğer mod açıksa evet. Live'da ise hayır. Genişletmek için tıkla... Live açıkken otomatik oynatma yapmıyorsa o zaman ben yanlış hatırlıyorum o zaman sizde değil mi basılı tutunca oynatıyor. Artı 0 Eksi
BehzatAmirim dedi: Eğer mod açıksa evet. Live'da ise hayır. Genişletmek için tıkla... Live açıkken otomatik oynatma yapmıyorsa o zaman ben yanlış hatırlıyorum o zaman sizde değil mi basılı tutunca oynatıyor.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #16 xScpit dedi: Live açıkken otomatik oynatma yapmıyorsa o zaman ben yanlış hatırlıyorum o zaman sizde değil mi basılı tutunca oynatıyor. Genişletmek için tıkla... Live açıkken otomatik oynatmıyor. Basılı tutunca oynatıyor. Modlarda otomatik oynatıyor. Galiba yanlış hatırlıyorsun. Artı 0 Eksi Çözüm
xScpit dedi: Live açıkken otomatik oynatma yapmıyorsa o zaman ben yanlış hatırlıyorum o zaman sizde değil mi basılı tutunca oynatıyor. Genişletmek için tıkla... Live açıkken otomatik oynatmıyor. Basılı tutunca oynatıyor. Modlarda otomatik oynatıyor. Galiba yanlış hatırlıyorsun.
KS KS xScpit Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 1.433 Çözümler 25 Daha fazla Sistem Özellikleri GİGABYTE H510M H RTX 3050 İNTEL İ3 10105F 16 GB RAM 500 GB M2 SSD 2 TB HARD DİSK WİNDOWS 10 PRO Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #17 BehzatAmirim dedi: Live açıkken otomatik oynatmıyor. Basılı tutunca oynatıyor. Modlarda otomatik oynatıyor. Galiba yanlış hatırlıyorsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Artı 0 Eksi
BehzatAmirim dedi: Live açıkken otomatik oynatmıyor. Basılı tutunca oynatıyor. Modlarda otomatik oynatıyor. Galiba yanlış hatırlıyorsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #18 xScpit dedi: Teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim Artı 0 Eksi