iPhone 12 mi iPhone 13 mü?

Fark yok da hocam Apple bu sefer RAM'i bahane ediyor. Neymiş 6 GB RAM ile Apple Intelligence çalışmazmış. O zaman neden yıllardır 6 GB RAM konusunda ısrar ediyorsun diye sormazlar mı adama? Ya da neden düz 15 modellerine 6 GB RAM koydun? Ya da geçen sene gelmiş geçmiş en iyi iPhone diye pazarladığın 14 Pro serilerine neden 6 GB RAM koydun? Apple son yıllarda çok saçma işler yapıyor bu da onlardan birisi.
Hak veriyorum sonuna kadar yazdıklarınıza hocam. Ben de YD 13 PM'den sıfır yurtiçi 13'e geçtim, bakalım kaç sene güncelleme alır. Niyeyse içimdeki his 12 ve 13'ün aynı anda desteğinin sonlanacağını söylüyor. 4 GB RAM mubabbetinden ötürü.

Hak veriyorum sonuna kadar yazdıklarınıza hocam. Ben de YD 13 PM'den sıfır yurtiçi 13'e geçtim, bakalım kaç sene güncelleme alır. Niyeyse içimdeki his 12 ve 13'ün aynı anda desteğinin sonlanacağını söylüyor. 4 GB RAM mubabbetinden ötürü.
Orasını artık yaşayıp göreceğiz ama Apple'ın daha önce fazla RAM var diye kıyak yaptığı bir model olmadı hiç. Misal iPhone 7 Plus'ın 3 GB RAM'i olmasına rağmen 2 GB RAM'li 7 ve 6S ile aynı anda desteği çekildi. 12 giderse 12 Pro ve Pro Max'de gider. 13 giderse aynı şekil 13 Pro ve Pro Max gider. Direkt tüm bir seriyi sonlandırırlar gibi bence acımadan.

Benim 12 Pro 6 GB RAM sahibi olsa da 12 ile desteğini aynı anda çekebilirler bu mevzudan ötürü. Apple risk aldı şu an yepyeni bir döneme giriyor. Bu döneme girerken de eskilerden kurtulmak istiyor bir an önce. Yurt dışında değişim kampanyaları ile 15 Pro serisine geçmeye teşvik ediyorlar insanları. Ama bizim gibi ülkelerde ekonomik sebeplerden bence daha uzun yıllar kullanılır bu cihazlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı