iPhone 12 mi Samsung S21 mi?

Bütçe
17000

musaerencnr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda 2.el telefon alacağım aklımda 2 telefon var.
iPhone 12 256 GB(%88 pil sağlığı)
Samsung Galaxy S21 Snapdragon modeli.
İki telefonuda özellikleri bakımından çok beğeniyorum ve eminim ikisi de beni çok memnun eder fakat benim icin en önemli faktör batarya performansı.
Sizce hangi telefonun bataryası daha iyidir? S21 modelinin Exynos modeli olmasındansa Snapdragon modeli olması daha iyi degil mi?
Bu arada aklımda S21 FE de var fakat kullanıcı yorumlarını okudukça batarya performansının sıkıntılı olduğunu gördüm.
Sizce ne yapmalıyım, hangi telefonu tercih etmeliyim?
Kısa sürede karar vermem gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim…

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda 2.el telefon alacağım aklımda 2 telefon var.
iPhone 12 256 GB(%88 pil sağlığı)
Samsung Galaxy S21 Snapdragon modeli.
İki telefonuda özellikleri bakımından çok beğeniyorum ve eminim ikisi de beni çok memnun eder fakat benim icin en önemli faktör batarya performansı.
Sizce hangi telefonun bataryası daha iyidir? S21 modelinin Exynos modeli olmasındansa Snapdragon modeli olması daha iyi degil mi?
Bu arada aklımda S21 FE de var fakat kullanıcı yorumlarını okudukça batarya performansının sıkıntılı olduğunu gördüm.
Sizce ne yapmalıyım, hangi telefonu tercih etmeliyim?
Kısa sürede karar vermem gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim…

Batarya kısmında mAh olarak hemen hemen aynılar diyebiliriz. mAh olarak Samsung üstün olabilir ama Apple bunu yazılım güncellemeriyle dengeliyor. İlerisini düşünürsek 12 tercih etmelisiniz bence.

S21 serisinin Snapdragon versiyonu TR'ye gelmedi. Olur da Snapdragon bir modele denk gelirsen yurt dışı ürünüdür ve kayıt ettirmen gerekir.

Batarya performansı olarak A14 Bionic çok verimli değil, bu yüzden iPhone 12'nin ekran süresi pek yüksek değil. S21 fena değil ama iPhone 12 karşısında tercihim olmazdı.

iPhone 12'yi 16K'den aşağı bulmamışsındır, ben olsam 11 Pro - 11 Pro Max - Samsung S22 bakardım.

S21 serisinin Snapdragon versiyonu TR'ye gelmedi. Olur da Snapdragon bir modele denk gelirsen yurt dışı ürünüdür ve kayıt ettirmen gerekir.

Batarya performansı olarak A14 bionic çok verimli değil, bu yüzden iPhone 12'nin ekran süresi pek yüksek değil. S21 fena değil ama iPhone 12 karşısında tercihim olmazdı.

iPhone 12'yi 16K'den aşağı bulmamışsındır, ben olsam 11 Pro - 11 Pro Max - Samsung S22 bakardım.

Hocam satıcı arkadaş telefonu kayıt ettirmiş yani sorun yok benim sormak istediğim S21 Snapdragon pil performansı nasıldır? Exynos modeline kıyasla veya diğer Android telefonlara kıyasla durumu nasıldır?

İkisi arasından S21 daha iyi kesinlikle.
Pil performansı olarak s21 fe ve iphone 12 den iyi midir yani ? Dediğim gibi tek önem verdiğim kıstas batarya performansı…

Hocam satıcı arkadaş telefonu kayıt ettirmiş yani sorun yok benim sormak istediğim S21 Snapdragon pil performansı nasıldır? Exynos modeline kıyasla veya diğer Android telefonlara kıyasla durumu nasıldır?
S21'in Snapdragon versiyonunda 888 var, pek verimli bir SoC degil. 2100 versiyonundan daha az ekran suresine sahip.

F6DFB553-F6B0-4E52-B911-0C9CD0754386.png

S21'in Snapdragon versiyonunda 888 var, pek verimli bir SoC degil. 2100 versiyonundan daha az ekran suresine sahip.

Eki Görüntüle 1696660
Hocam snapdragon modeli daha verimli değil mi ? Isınma anlamında,oyunlarda vs ? Bu sebeple bazen ufak oyunlar oynarım.Batak Online,Tavla,101 Okey vs oynarım.Onun dışında zaman zaman Wild Rift vs oynarım.Bütün bunları hesaba katarsak pil performansı,ekran süresi açısından Snapdragon modeli daha iyi değil midir ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı