Merhaba, 26-27k bütçem var telefon için. Bir yandan insanlar iPhone almamı söylüyor bir yandan S23 Android al diyorlar karar veremiyorum. Bu parayla iPhone 12 64 GB modelini mi almalıyım yoksa S23 128 GB mi? Acil cevap bekliyorum sizlerden çünkü gün geçtikçe zam gelmeye devam ediyor.
İşte mesajımda belirttiğim gibi 2.el iphone 13-14e yönelmeyecekseniz s23 tercih etmelisiniz. Tamam iPhone 12 o kadar güçsüz bir telefon değil belki ama powerbanke bağlı yaşatır adamı. iPhone 13 ve sonrasında batarya problemi çözüldüğü için 12 almayın dedim. Yoksa ben az kullanırım telefon gerekirse powerbank kullanırım diyorsanız iPhone 12 de idare eder, minimum 3 yıl destek alır.
Merhaba, 26-27k bütçem var telefon için. Bir yandan insanlar iPhone almamı söylüyor bir yandan S23 Android al diyorlar karar veremiyorum. Bu parayla iPhone 12 64 GB modelini mi almalıyım yoksa S23 128 GB mi? Acil cevap bekliyorum sizlerden çünkü gün geçtikçe zam gelmeye devam ediyor.
Ayrıca hocam ekran yenileme hızı olarak ve uzun ömürlü olarak S23 deler geçer telefonlarla pek aram yok bildiğim kadarıyla aktarıyorum bilen arkadaşlar doğrularsa sevinirim.