iPhone 12 mi Samsung S23 mü?

Bütçe
27000
Merhaba, 26-27k bütçem var telefon için. Bir yandan insanlar iPhone almamı söylüyor bir yandan S23 Android al diyorlar karar veremiyorum. Bu parayla iPhone 12 64 GB modelini mi almalıyım yoksa S23 128 GB mi? Acil cevap bekliyorum sizlerden çünkü gün geçtikçe zam gelmeye devam ediyor. :)
iPhone iyidir ama minimum 13 lazım, bütçe çıkmıyorsa ikinci el 13-14 veya s23 almalısınız, iPhone 12 kendi vaktine göre bile kötü bir cihaz.

İkinci el bence mantıklı değil her an herşey olabiliyor telefonda 2. El olunca. Sıfır en mantıklısı,2.el telefonlar risklidir bana göre.
İşte mesajımda belirttiğim gibi 2.el iphone 13-14e yönelmeyecekseniz s23 tercih etmelisiniz. Tamam iPhone 12 o kadar güçsüz bir telefon değil belki ama powerbanke bağlı yaşatır adamı. iPhone 13 ve sonrasında batarya problemi çözüldüğü için 12 almayın dedim. Yoksa ben az kullanırım telefon gerekirse powerbank kullanırım diyorsanız iPhone 12 de idare eder, minimum 3 yıl destek alır.

Merhaba, 26-27k bütçem var telefon için. Bir yandan insanlar iPhone almamı söylüyor bir yandan S23 Android al diyorlar karar veremiyorum. Bu parayla iPhone 12 64 GB modelini mi almalıyım yoksa S23 128 GB mi? Acil cevap bekliyorum sizlerden çünkü gün geçtikçe zam gelmeye devam ediyor. :)
Tabikide S23 Ultra fakat Androidden sıkıldıysanız iPhone 12 güzeldir fakat bana sorarsanız kessinlikle S23 Ultra ( iPhone 11 sahibiyim )

Technopat Haberler

Geri
Yukarı