IPhone 12 Mini 64 GB alınır mı?

Nicodoz

Hectopat
Arkadaşlar iPhone 12 mini 64 GB versiyonunu almayı düşünüyorum. Telefonda asla oyun oynayan biri değilim. Telefonda ara sıra fotoğraf çekerim YouTube'a girerim bankacılık uygulamaları Instagram WhatsApp Twitter bu kadar. 64 GB versiyonunu alıp aylık 50GB'da iCloud satın alsam beni 3-4 yıl götürür mü? Yoksa illa 128 GB almam mı gerekiyor düşünceleriniz nedir? Bu arada ilk iPhone deneyimim olacak. Şu an elimde P30 Lite telefon var 64 GB versiyonu 3 yıldır kullanıyorum bir kere bile depolama doluyor uyarısı almadım. Şu an depolamaya baktığım zaman ise 64 GB alanın 48 GB'ını kullanıyorum.

50 GB iCloud alırsanız yeter.

Telefonu yakından gördünüz mü? Küçük gelebilir belki sorun olmaz diyorsan alınır.

Telefonu gördüm gayet tatlı boyut sıkıntı değil de depolamadan korkuyorum sadece ya uzun kullanımda.

Alınmaz, bütçe nedir?

Kardeşim NPC gibi yorum yapacaksan hiç yapma. Alınmaz diyorsan sebebini belirt.

50 GB iCloud alırsanız yeter.

Bende öyle düşünüyorum bakalım hayırlısı.

Bütçe belirseniz telefon önerecektim, bataryası çok kötü 13 mini kullandım günde 2 kere şarj etmem gerekiyordu 6-7 saat ve bu 12 mini de çok daha düşük, ekranı boyutu bana göre güzel ama çöpü kişi beğenmiyor hafıza olarak da 64 GB az sayılır zaman ilerledikçe uygulama boyutları ve iOS boyutu artıyor.

Çoğu millet hala 32 GB'lık IPhone'ları iCloud ile kullanmaya devam ediyor. Çevremde de böyle çok var. Karar değişikliği yapmıştım. Direk iPhone12 64 GB olarak ama bilemedim şimdi bu hafıza konusunu.

Çoğu millet hala 32 GB'lık IPhone'ları iCloud ile kullanmaya devam ediyor. Çevremde de böyle çok var. Karar değişikliği yapmıştım. Direk iPhone12 64 GB olarak ama bilemedim şimdi bu hafıza konusunu.

iOS 15 tek başına 15-20GB. Bu gitgide artıyor, ileride 40GB gibi boyutlara ulaşacaktır. Uzun vadede fotoğraf vb. Saymazsak gene yetersiz. S22, S23 gibi cihazlar çok daha mantıklı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…