IPhone 12 Mini 64 GB alınır mı?

iOS 15 tek başına 15-20GB. Bu gitgide artıyor, ileride 40GB gibi boyutlara ulaşacaktır. Uzun vadede fotoğraf vb. saymazsak gene yetersiz. S22, S23 gibi cihazlar çok daha mantıklı.

P30 Lite 64 GB kullanıyorum 15GB sistem 5GB uygulamalar kullanıyor. 10bin fotoğraf 1050 tane video var 50GB alan kullanıyorum. 64 GB üstüne 200GB iCloud alsam bence sorun yaşamam gibi ya.

P30 Lite 64 GB kullanıyorum 15GB sistem 5GB uygulamalar kullanıyor. 10bin fotoğraf 1050 tane video var 50GB alan kullanıyorum. 64 GB üstüne 200GB iCloud alsam bence sorun yaşamam gibi ya.

5GB uygulama çok az aslında bende 15GB uygulama 5 GB fotoğraf 5GB video 20GB iOS ile 64 GB'ye sığmaya çalışıyorum ayrıca depolama yetse bile S22, S23 gibi modeller gene daha iyi bütçeniz nedir?

5GB uygulama çok az aslında bende 15GB uygulama 5 GB fotoğraf 5GB video 20GB iOS ile 64 GB'ye sığmaya çalışıyorum ayrıca depolama yetse bile S22, S23 gibi modeller gene daha iyi bütçeniz nedir?

Bütçem maksimum 23-24 civarları. S22 S23 evet iyi olabilir ama yıllar oldu Android kullanıyorum artık bir iOS deneyimi yaşamak istiyorum ya :)

Ne yap ne et en az 128 GB depolama alanı olanı al, sistem şiştimi iCloud fayda etmez ileride. 12 Mini modellerinde hep gördüğüm bataryadan dolayı memnuniyetsizlik var bunun haricinde ekran boyutu gayet iyi.

Ne yap ne et en az 128 GB depolama alanı olanı al, sistem şiştimi iCloud fayda etmez ileride. 12 mini modellerinde hep gördüğüm bataryadan dolayı memnuniyetsizlik var bunun haricinde ekran boyutu gayet iyi.

Sistem nasıl şişebilir ki hocam. Rezil Android depolamasında bile 64ü dolduramıyorum ki Androidin işletim sistemi bile 15GB. IOS'un depolaması gereksiz veri depolamıyor Android'e göre diyorlar. 3-4 yıla kadar o kadar fazla şişmeler olur muki?

Sistem nasıl şişebilir ki hocam. Rezil Android depolamasında bile 64ü dolduramıyorum ki Android'in işletim sistemi bile 15GB. IOS'un depolaması gereksiz veri depolamıyor Android'e göre diyorlar. 3-4 yıla kadar o kadar fazla şişmeler olur muki?

3-4 yıla her türlü şişme olur iOS 15 20GB. Sistem verileri gereksiz yüksek, format atmadan geçmiyor. Tavsiyem 2.el 12 Pro bakmanız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı