iPhone 12 mini alınır mı?

rzxeroz

Decapat
Daha fazla  
İkinci el temiz iPhone 12 mini buldum maksimum şarj kapasitesi %87 128 GB olanı 18k buldum bir yakınım satıyor ama 18K-YA sıfır S21 FE-de var aslında bir iPhone kullanıcısıyım ve küçük telefonları da severim ama bana uzun ömürlü telefon lazım hangisi daha uzun götürür onu sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone mini serilerinin tamamı alınmaz. 1-2 sene arasında dağıtıyorlar iyice. Uzun ömür ise tüm iPhone cihazları zaten uzun ömürlü ancak şarj konusunda çok sıkıntılı cihazlar. Ben direkt SE21 FE tarafına giderdim. Sıfır telefon.

Bu yıla kadar iPhone 7 Plus kullanıyordum sonra 14 Pro Max aldım ve paran yetiyorsa IPhone'dan iyisi yok bana göre.

İkinci el temiz iPhone 12 mini buldum maksimum şarj kapasitesi %87 128 GB olanı 18k buldum bir yakınım satıyor ama 18K-YA sıfır S21 FE-de var aslında bir iPhone kullanıcısıyım ve küçük telefonları da severim ama bana uzun ömürlü telefon lazım hangisi daha uzun götürür onu sormak istedim.

Her yerde fazlasıyla radrasyon yayıyor diyorlar hatta bi ülkede yasaklanmış. 12 serisi için bende 13 var büyük geliyor 12 mini alacaktım vazgeçtim radrasyondan.

Bu yıla kadar iPhone 7 Plus kullanıyordum sonra 14 Pro Max aldım ve paran yetiyorsa IPhone'dan iyisi yok bana göre.
Param yetiyor, ben 15 Pro kullanıyorum zaten de konumuzla senin dediğinin alakası nedir şu an? Biz Mini serilerinden bahsediyoruz. SE serilerinin devamı olarak geldiler ve o kasa ile o çipleri besleyemediler. Ekran ne kadar küçük olsa da komik rakamlara düşüyor ekran süreleri. iPhone 14 Pro Max ya da 7 Plus ile alakası yok olayın.

iPhone 12 Mini'nin ömrünün bitmesine yanlışım yoksa 2 yıl kaldı diye biliyorum. Mini modellerde pil konusunda çok iyi değil. Şahşen S21 FE de pil biraz daha iyi ve 4 yıl Android 5 yılda güvenlik güncelleştirmesi alıyormuş. S21 FE yi tercih etmenizi öneririm.

Param yetiyor, ben 15 Pro kullanıyorum zaten de konumuzla senin dediğinin alakası nedir şu an? Biz mini serilerinden bahsediyoruz. SE serilerinin devamı olarak geldiler ve o kasa ile o çipleri besleyemediler. Ekran ne kadar küçük olsa da komik rakamlara düşüyor ekran süreleri. iPhone 14 Pro Max'ya da 7 Plus ile alakası yok olayın.

Hocam yanlış anlamışım yazdığınızı iPhone cihazları kısa ömürlü yazdınız sandım o yüzden öyle dedim ama iPhone 12 mini pil harici iyi ve 3 yıl rahat kullanılır benim fikrimce.

Hocam yanlış anlamışım yazdığınızı iPhone cihazları kısa ömürlü yazdınız sandım o yüzden öyle dedim ama iPhone 12 mini pil harici iyi ve 3 yıl rahat kullanılır benim fikrimce.
Yok hocam bence de uzun süre kullanılır her iPhone cihazı gibi ben sadece bu süre zarfında diğer iPhone modellerine göre daha sık batarya bakımı isteyeceğini dile getirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı