iPhone 12 mini alınır mı?

Kendisi söylesin ama adam zaten 12 mini alınır mı diye soruyor dostum ben düzgünce söyledim küçük telefon seviyorsa, Apple tarafında başka alternatifi yok ve 4 yıllık cihaz olabilir dediğin doğru ama, S23 FE Exynos modeli alınmaz Exynos 2200 A14 bionic (4 yıllık dediğin işlemci)den bile daha kötü. Evet oyun oynuyorsa S23 FE dediğin gibi daha mantıklı bir seçim olacaktır. (buraya daha sonra değineceğim) ama ben çok telefona bakmam, 1-2 Reels izlerim arada bir telefonla konuşurum, Apple cihazları da denemek istiyorum diyorsa ve küçük telefon seviyorsa 12 mini o kişi için daha mantıklı bir karar olabilir. Apple fanboyu falan değilim ama S23FE Exynos modeli gerçekten berbat, S21 FE Exynos kullanmış birisi olarak söylüyorum telefon alev topuna dönyor S23 FE Exynos almaktansa S22 alıp Snapdragon 8 gen 1 ile uzun yıllar kafası rahat takılabilir.

Geri satman zor derken elma logosu olan tüm cihazların piyasası oluyor 8Plus bile makul fiyatlara giderken 12 Mini'nin gitmemesi mümkün değil. 12 mini yerine 11'de almak mantıksızlık olur 12 mini önermiyorum ama 11'in bulunduğu konum çok daha kötü ekran süreleri arasında da yalnızca 1 saat var. LCD ekran yazılım desteği gibi durumlardan da ötürü 11 hiç alınmaz.

Kötü olduğu için uzak dur diyorum. Kendi kullandığım cihazı kötü olmasına rağmen neden öveyim parasını hak etmiyor. Buna vereceği paraya S23 FE alır 5-6 sene kullanır.

S23 FE var bende zaten ben keyfime almıyorum takas desteği için kullanacağım.

Genel konuşuyorum geç yazdım kusura bakmayın benim S23 FE var ben sadece 12'yi takas için almak istiyorum üzerine vereceğim para 5 bin oluyor 12 alınca S24'e geçmek için alıyorum kullanmak için değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…