Tamam sustum daha çok konuşursam daha da çok azarlayacaksınız bıraktım.Mercedes, BMW ne alaka kanka? En düşük iPhone 13 alınır 11 ile 12 arasında hiçbir fark yok, piyasaları da ölü halde.
Tamam sustum daha çok konuşursam daha da çok azarlayacaksınız bıraktım.Mercedes, BMW ne alaka kanka? En düşük iPhone 13 alınır 11 ile 12 arasında hiçbir fark yok, piyasaları da ölü halde.
Kimsenin seni azarladığı yok. Verdiğin örneklerin konuyla alakası da yok. 12 mini alınmayacak bir telefon. Yukarıda neden alınmaması gerektiğini yazdıkları halde BMW Mercedes dersek çözüm bulmakta biraz zorlanırız.Tamam sustum daha çok konuşursam daha da çok azarlayacaksınız bıraktım.
Aktif kullanıyorum çok bakmıyorsan telefona alınır ama ben oyun vs oynarım diyorsan pek önermem çok küçük bir telefon ama güzel telefon yenilenmiş alacaksan hbbilişimden al derim.
Aktif kullanıyorum çok bakmıyorsan telefona alınır ama ben oyun vs oynarım diyorsan pek önermem çok küçük bir telefon ama güzel telefon yenilenmiş alacaksan hbbilişimden al derim.
İkinci el S23 FE varken alınmaz cidden bataryası çok kötü.
Alınmaz. iPhone takıntısı yoksa kesinlikle Samsung alınmalı.
S23 FE düşünürsen eğer özellikle pil performansı konusunda çok pişman olan insan var. S23 FE'nin ana konularına bakın güncel olarak hala çok yakınan insan var ayrıca telefon kalasa benziyor bu kadar biçimsiz s serisi olabilir mi? A55 alsan daha iyi en azından gören AA S24 var elemanda der ne bileyim biraz premium hissiyatı verir.
iPhone 12 mini alınır tabii benim gibi telefona bir tane oyun indirmeyen (telefonda oyun kasmak ne zırvalıksa PC'ye yatırım yap oyun için) sosyal medya delisi değilsen telefonu telefon gibi kullanan biriysen alınır.
telefona çok bakmıyorsa alınır demek, çok araba kullanmıyorsan fiat dobloya, kadjar parası ver demek gibi bir şey. telefonda 2200 mah batarya var. 2 tane AA pil kadar yani. 5 yaşını dolduracak. apple fanboy değilse parasını çöpe atmaması mantıklı karar. bırakalım da adam ne istediğini kendisi söylesinBal gibi de alınır telefona çok bakmıyorsa, küçük cihaz istiyorsa, iOS işletim sistemini denemek istiyorsa mükemmel telefon ama dediğim gibi oyun vs oynayacaksa tabii ki S23FE gibi modeller daha iyi olacaktır.
çok doğru, sanırım exynos modelinde bunlar yaşanıyor. snapdragon modelinden şaşmamak lazım. lakin bizim gibi 3. dünya ülkelerine alım gücü olmadığından dolayı ucuz modelini yolluyorlar. exynos s23 serisi iphone 12 miniden iyidir ama tam anlamıyla f/p diyemeyiz.S23 FE düşünürsen eğer özellikle pil performansı konusunda çok pişman olan insan var. S23 FE'nin ana konularına bakın güncel olarak hala çok yakınan insan var ayrıca telefon kalasa benziyor bu kadar biçimsiz S serisi olabilirmi. A55 alsan daha iyi en azından gören aa S24 var elemanda der ne bileyim biraz premium hissiyatı verir.
IPhone 12 mini alınır tabi benim gibi telefona bir tane oyun indirmeyen (telefonda oyun kasmak ne zırvalıksa pc ye yatırım yap oyun için) sosyal medya delisi değilsen telefonu telefon gibi kullanan biriysen alınır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.