Güvenilir de pahalı orası.Dostlar iPhone 12 mini cihazımın ekranı çatladı. FPPRO gibi yerde tamir ettireyim mi, güvenilirler mi? Önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca ne kadar maliyet çıkar?
Apple kendi servisinde 5000 lira fiyat veriyor.
Güvenilir de pahalı orası.
Fiyat bilgim yok maalesef.Normalde kaç liraya tamir ettirim herhangi bir serviste?
Dostlar iPhone 12 mini cihazımın ekranı çatladı. FPPRO gibi yerde tamir ettireyim mi, güvenilirler mi? Önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca ne kadar maliyet çıkar?
Apple kendi servisinde 5000 lira fiyat veriyor.
FPPRO güven vermiyor değil ancak fiyat olarak tuzlu şikayetler vardı bununla alakalı ben bizzat gitmedim zaten iPhone kullanmıyorum. Ancak en azından iyi bir servisleri var gibi gözüküyor. Ancak Apple servisi kadar tuzlu olacağını sanmıyorum. Öyle olursa saçma bir servis olurdu zaten.
Peki orijinal ekran mı kullanıyorlar? Sitesibde 3000 lira fiyat yazıyor Apple ise 6000.
Her parçası orijinal diye reklam yapıyorlardı. Ona güvenerek cevap vermek zor. Fiyat olarak dediğim gibi ucuz olacaktır elbette Apple servisine göre o yüzden şansınızı deneyin. Zaten illaki belli edecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.