iPhone 12 mini koruyucu ön kamerayı kapatıyor

sinezorro

Hectopat
Katılım
15 Şubat 2019
Mesajlar
259
Çözümler
2
Geçtiğimiz hafta iPhone 12 mini telefonunu aldım. Ön kamera bulanık ve net değildi. Bunu birkaç gün sonra fark ettim ve renk olarak sarımtırağa yakın bir ön kamera yani arka kamerada olduğu gibi bir renk yok fotoğrafı çekince. iPhone SE 2020'nin ön kamerasıyla karşılatırdım ve onun daha iyi çektiğini gördüm. Sonradan bir detayı fark ettim, takılan koruyucu cam kamerayı kapatıyor. Bununla ilgili olabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
hocam aynı sorun bende de var 2 tane iphone 12 mini cihaza sahibiz 3 aylık ikisinde de aynı marka model kırılmaz cam mevcut buff marka çentiği kapatan cinsten aynı sorun bende de var cihazlardan biri harika net ön fotoğraf çekerken diğeri sizin dediğiniz gibi sarımtırak ve bulanık çekiyor arkada en ufak bir ışık çıktığında o ışığı engellemiyor odaklamıyor yüzüne insanın hemde renk problemi var sarartıyor ve kaliteyi düşürüyor arka kamerada sorun yok gibi geldi ama ön kamerada sizinle aynı problemi yaşıyorum bana ne tavsiye edebilirsiniz umarım yazdığım mesajı görebilirsiniz teşekkür ederim şimdiden
Dediğiniz filtre etkisini bilmiyorum ancak bir filtre varmış gibi görünüyor sanırım bahsettiğiniz şey o. Teşekkür ederim yorumlar için herkese.
hocam aynı sorun bende de var nasıl çözdün teşekkür ederim
 

Yeni konular

Geri
Yukarı