iPhone 12 mini nerede takaslanabilir?

kNecht

Hectopat
Android'den IOS'a geçtim ancak 12 mini elime küçük geldi ve 12 ile takaslamak istiyorum telefonumu. Letgo'da da bomboş teklifler verıyorlar. 12 miniyi, 12 ile takaslamak bu kadar zor olmamalı bence. Hiçbir farkı yok sadece ekran boyutu var bildiğim kadarıyla. En kolay ve üstüne para vermeden nerede takaslayabilirim?

Android'den IOS'a geçtim ancak 12 mini elime küçük geldi ve 12 ile takaslamak istiyorum telefonumu. Letgo'da da bomboş teklifler verıyorlar. 12 miniyi, 12 ile takaslamak bu kadar zor olmamalı bence. Hiçbir farkı yok sadece ekran boyutu var bildiğim kadarıyla. En kolay ve üstüne para vermeden nerede takaslayabilirim?

Şehrinde çarşıya git telefonculara sor ama ilk takas yapanlada değişme.(telefoncular çok uyanıktır dikkat et tanıdık dükkanı olan varsa ona sor)

Ya şimdi insanların kafası çalışıyor. Alt modele telefonlarını neden takaslasınlar? Akıl var mantık var. iPhone 12'nin ekranı büyyük gelen birisi ile anca takaslarsınız. O da çok zor.

Üstüne para vermeden takaslayamassınız.

12 ile 12 mini arasında 500₺ fiyat farkı var ama siz 1 kuruş bile ödemeden takas yapmak istiyorsunuz ve bu aşırı saçma. Kimse telefon modelini düşürmek istemez.

Alt model derken? 12 ile 12 mini arasında ekran boyutu dışında farklı bir özellik gösterir misin? Alt model dediğin kavram I11'dir.

Ekran boyutu gayet de alt model eder. Bunu anlayamıyorsanız zaten benim size burada açıklamamın anlamı yok.

Ya şimdi insanların kafası çalışıyor. Alt modele telefonlarını neden takaslasınlar? Akıl var mantık var. iPhone 12'nin ekranı büyyük gelen birisi ile anca takaslarsınız. O da çok zor.

Alt model dediğiniz ne mesela? Hiçbir şey bilip bilmeden konuşuyosunuz. Fikrinizi belirtmeyi bile bilmiyorsunuz.

Ekran boyutu gayet de alt model eder. Bunu anlayamıyorsanız zaten benim size burada açıklamamın anlamı yok.
Önce gidin Apple'ın model politikasını öğrenin sonra burada tartışmaya girin. Alt model diyor birde :D
Aslında Apple özelinde de değil. Sizin model kavramınız hiç yok. Önce onu öğrenin, neyin alt model geçtiğini öğrenin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı