iPhone 12 mini nerede takaslanabilir?

Telefon model düşürme ne ya? Sizin gibilere cevap vermek istemiyorum konuyu baltalıyorsunuz sadece.
Kim neden kendi telefonundan daha ucuz bir modele geçmek istesin? Ekran boyutunu beğenmese zaten sizin gibi değiştirmeye çalışmıştır çoktan.

Kim neden kendi telefonundan daha ucuz bir modele geçmek istesin? Ekran boyutunu beğenmese zaten sizin gibi değiştirmeye çalışmıştır çoktan.

Olay ucuzluğunda değil kullanışlığında. Benim için büyük ekran kullanışlı, bu telefonda tek elle kontrol veya küçük telefon isteyenler için birebir. Hangi özelliği 12'den farklı?

Olay ucuzluğunda değil kullanışlığında. Benim için büyük ekran kullanışlı, bu telefonda tek elle kontrol veya küçük telefon isteyenler için birebir. Hangi özelliği 12'den farklı?
Hocam bırak ne uğraşıyorsun laf anlatmaya. Az önce alt model diyordu, şimdi daha ucuz diyor. Ne dediğini kendi bile bilmiyor.

Farklı bir özelliğe sahip demedim. Adam 12 aldıysa ve bunca zamandır değiştirmediyse neden bundan sonra değişsin diyorum. 12 mini almak isteseydi 12 mini alırdı. Hem fiyatı daha ucuz. Yani demek istediğim öyle birisini bulmalısınız ki 12'nin boyutundan illallah etmiş bir an önce daha küçük bir telefona geçeyim derdinde olan birisine rastlamanız lazım telefonunuzu hiçbir şey ödemeden değiştirebilmek için.

Bence alt model olmasa bile aralarında fiyat farkı olduğu için takaslamak zor olacaktır.
Farklı bir özellik yok madem aynı telefon neden aralarında 2000 tl fark var sorusu geliyor aklıma.

Hocam bırak ne uğraşıyorsun laf anlatmaya. Az önce alt model diyordu, şimdi daha ucuz diyor. Ne dediğini kendi bile bilmiyor.

Sen engellememiş miydin ya? :D
Bence alt model olmasa bile aralarında fiyat farkı olduğu için takaslamak zor olacaktır.
Farklı bir özellik yok madem aynı telefon neden aralarında 2000 tl fark var sorusu geliyor aklıma.
Aralarında 400 tl fark var.

Hocam arada bulunan fark malesef ekran boyutundan kaynaklı. Onun haricinde Apple model politikasını 11 den sonra değiştirdi. 11 ailesinin tüm üyelerinin her birinde ekran kalitesine kadar her özelliği farklı iken 11 den sonraki serileri için sadece boyut farkı kalıp tüm özellikleri aynı tuttular. Zira alt model dediğimiz 11 dir, iPhone 13 ise 12 alt modeldir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı