iPhone 12 mini yenilenmiş alınır mı?

12'ler sıkıntılı değil miydi ya? Ayrıca mini versiyon ve yenilenmiş... Ben uzak dururdum. Aynı bütçe ile amiral gemisi bir Android almanızı öneririm. 2. el S23 falan bakabilirsiniz.

Bence bu fiyata Samsung almanız daha doğru olur hocam. IPhone'da kalmak istiyorum mesajınızı gördüm ama bence bir daha düşünün derim.

12'ler sıkıntılı değil miydi ya? Ayrıca mini versiyon ve yenilenmiş... Ben uzak dururdum. Aynı bütçe ile amiral gemisi bir Android almanızı öneririm. 2. el S23 falan bakabilirsiniz.

Hocam sağ olun ama Android düşünmüyorum.

iPhone 11 sahibiyim. Yükseltmek istiyorum. Yenilenmiş telefonların ne denli riskli olduğunu farkındayım ancak 2.el telefon piyasasıda pek iyi değil IPhone'da. Yakın zamanda askere gideceğim gidene kadar iyi bir telefon kullanmak istiyorum iPhone 12 mini de 11 almadan önce aklımdaydı. Ancak maddi durumlar el vermemişti alamamıştım. Şimdi gördüm almak istiyorum ancak alınır mı?

Üstelik yenilenmiş olarak. Site Getmobil hocalarım.

Hocam o 12 serisinin bu sene güncelleme desteği bitiyor, yani 1 kere daha güncelleme alacak daha da almayacak. Yani 12 önermem. Bunun haricinde telefon donanımsal olarak kuvvetli ama yazılım desteği yani güncelleme olmadıktan sonra bir işe yaramaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı