Yahova1
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar Android'den çok sıkıldım ve ucuz yollu iPhone almak istiyorum, yenilenmiş veya 2. el almayı düşündüm ama yan sanayi parçalar, değişenler, pil sağlığı ve deformeler yüzünden bütçeyi zorlayıp sıfır almaya karar verdim. Güncelleme muhabbetleri de benim için sıkıntı değil, altı üstü bir telefon. İletişime geçmek, sosyal medyayı ve kamerasını kullanmak dışında etkileşime geçtiğim bir eşya değildir.
Ben küçük ekranlı telefonlar seviyorum ve bu yüzden iPhone 11-11Pro, iPhone SE 2-3, iPhone 12-12 mini gibi bütçemin yettiği telefonlara baktım ve aralarından iPhone 12 almaya karar verdim. 2. el alsaydım 128 veya 256 GB alacaktım ama sıfır aldığım için 64 GB alabiliyorum(iCloud ile beraber kullanacağım.)
Esas soruya dönersek telefonu nereden alacağımı bilmiyorum ve internetten almak istemiyorum. Bu internetde yazan fiyatlarla aynı şirketin herhangi bir şubesindeki fiyat aynı mı acaba? Elden almak istiyorum.
www.mediamarkt.com.tr
www.mediamarkt.com.tr
www.teknosa.com
www.vatanbilgisayar.com
(Not: İstanbul Maltepe civarında oturuyorum. Şubenin Anadolu yakasında olmasını istiyorum.
Ben küçük ekranlı telefonlar seviyorum ve bu yüzden iPhone 11-11Pro, iPhone SE 2-3, iPhone 12-12 mini gibi bütçemin yettiği telefonlara baktım ve aralarından iPhone 12 almaya karar verdim. 2. el alsaydım 128 veya 256 GB alacaktım ama sıfır aldığım için 64 GB alabiliyorum(iCloud ile beraber kullanacağım.)
Esas soruya dönersek telefonu nereden alacağımı bilmiyorum ve internetten almak istemiyorum. Bu internetde yazan fiyatlarla aynı şirketin herhangi bir şubesindeki fiyat aynı mı acaba? Elden almak istiyorum.
APPLE iPhone 12 64GB Akıllı Telefon Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
APPLE iPhone 12 64GB Akıllı Telefon Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.
APPLE iPhone 12 64GB Akıllı Telefon Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
APPLE iPhone 12 64GB Akıllı Telefon Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.
Apple iPhone 12 64GB Akıllı Telefon Beyaz Fiyatı ve Özellikleri
Apple iPhone 12 64GB Akıllı Telefon Beyaz özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!
iPhone 12 64 GB AKILLI TELEFON BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
iPhone 12 64 GB AKILLI TELEFON BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
(Not: İstanbul Maltepe civarında oturuyorum. Şubenin Anadolu yakasında olmasını istiyorum.