IPhone 12 mini veya iPhone 12 alınır mı?

Ben max 4 saat kullanıyorum günlük.

Telefoncular daha da kazıkçı değil mi?
Ya evet dediğinize katılıyorum. Fırsatçısı çok daha fazla oluyor telefoncularda. Ancak takas yöntemiyle hani kendim çok şey yaşadım. Gerek IMEI kopyalama, gerek içinde ki parçanın dandikliğinden çöp olan telefon. Davalık bile oluyordum Siz de yaşamayın diye dedim.

Ya evet dediğinize katılıyorum. Fırsatçısı çok daha fazla oluyor telefoncularda. Ancak takas yöntemiyle hani kendim çok şey yaşadım. Gerek IMEI kopyalama, gerek içinde ki parçanın dandikliğinden çöp olan telefon. Davalık bile oluyordum Siz de yaşamayın diye dedim.
Umarım yaşamazsınız da ben size kesinlikle yapmayın etmeyin demiyorum. Ancak kontrollerinizi tamamiyle gerçekleştirip almanız sizin için daha iyi olacaktır.

Alacağınız iPhone'un IMEI numarasını, kamerasını (portre modlarını), FACE ID özelliğini, hoparlör, mikrofonunu, şarj soketini, pil sağlığını, parça geçmişini sorgulayarak kendiniz test edip alabilirsiniz.

Umarım yaşamazsınız da ben size kesinlikle yapmayın etmeyin demiyorum. Ancak kontrollerinizi tamamiyle gerçekleştirip almanız sizin için daha iyi olacaktır.

Alacağınız iPhone'un IMEI numarasını, kamerasını (portre modlarını), FACE ID özelliğini, hoparlör, mikrofonunu, şarj soketini, pil sağlığını, parça geçmişini sorgulayarak kendiniz test edip alabilirsiniz.
İmei kontrol ederken sitesinde bir yer var oradan değil mi? Apple sitesinden.

İmei kontrol ederken sitesinde bir yer var oradan değil mi? Apple sitesinden.
E-Devlet üzerinden kontrol edeceksiniz. Apple'ın sitesinden olan SERİ NO sorgulama oluyor. İsterseniz oradan da ek olarak cihazı sorgulayıp bakabilirsiniz. Apple sitesi üzerinden garanti durumunu cihaz bilgisini görüp teyit etmiş olursunuz.

Çok büyük bir sorun. En az günde 3 defa şarja takıyorum.

Evet o tarz yerlerden alın. Sorun olursa yeri belli en azından.
Peki 12 mini bakacağım. 12 bulursam onu alırım fakat üstüne para isterse 12 mininin vermemeliyim değil mi? Teşekkürler bu arada zamanını ayırdığın için.

Peki 12 mini bakacağım. 12 bulursam onu alırım fakat üstüne para isterse 12 mininin vermemeliyim değil mi? Teşekkürler bu arada zamanını ayırdığın için.

Rica ederim. Para vermeyin ekstra 12 miniye. Hatta direkt 12 mini almayın. Piyasası pek yok. 12 daha iyi bir tercih olur. Pili küçük ve benim pil sağlığım bayağı düşük neler çektiğimi bilemezsiniz. :D

Dosya Ekleri

• IMG_2513.png
    IMG_2513.png
    158,1 KB · Görüntüleme: 25

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı