iPhone 12 Pro alınır mı?

Bütçe
35000
Usta piyasaya öğrenciden çıkma uygun fiyatlı sıfır telefonlar düşer, o zaman bakarsınız. Eğer üniversite öğrencisi iseniz öyle alın, o zamanki fiyatına değer.
Hocam o indirim kesin olacak mı ki? Tahminen ne zamana olur ki o iş. Ayrıca al sat konusunda bir önlem alacaklarını düşünüyorum.

Hocam o indirim kesin olacak mı ki? Tahminen ne zamana olur ki o iş. Ayrıca al sat konusunda bir önlem alacaklarını düşünüyorum.
Eli kulağındadır. Eğer bu indirimi yapmazsa yerel seçimde işi daha da yaş. Genelde KK var diye şansa aldı ama yerelde kurtuluşu olmaz.

Eli kulağındadır. Eğer bu indirimi yapmazsa yerel seçimde işi daha da yaş. Genelde KK var diye şansa aldı ama yerelde kurtuluşu olmaz.
Hocam bir bakanın açıklamasına göre önce Gençlik bankasının kurulacağı daha sonra o bankadan yapılan satın alma ile indirimin uygulanacağı söyleniyor. O yüzden bu süreç epey uzayabilir gibime geliyor.

@Ella Freya Hocam bir şey sorucam. Samsung telefonları bende çok seviyorum hatta şuan bu konu başlığına cevabım S23 veya S23+ almasıdır. Fakat arayüzü bana çok eski geliyor. MIUI arayüzü bile Samsung'un arayüzünden daha iyi geliyor. Tek ben mi böyle düşünüyorum? Yoksa benim gördüğüm arayüzleri ayarlardan daha iyi bir şekle getirebiliyor muyuz?

Not : S23 Ultra test ettim yani eski bir telefon test etmedim.

Bu şey degilmi ya 60 Hz ekranli Type-C girişi olmayan kutusundan hiçbir şey çıkmayan hızlı şarj bile olmayan o lanet telefon. Bırakın şu lanet markayı, bugün giriş seviyesi telefonlarda bile olan birçok ozelligi direterek yıllar sonra cihazlarına koyan, tamamen kullanıcıyı yolma politakasi izleyen lanet marka! Varsa paran gider en iyisini alırsin kafanda da soru işareti kalmaz, düşük bütçe ile gidip o lanet telefonlari alıp iyi bir deneyimden uzak kalıyorsunuz. Çevremde cebimdeki Realme GT2 Pro'nün iki katı üç katı fiyat ödeyerek aldıkları iPhone 13'u 12'si olan tanıdıklarım telefonu biraz kullandıktan sonra cihazlarını satmaya karar verdiler. Eskidendi o iOS çok iyi abi muhabbeti.
60 Hz günlük kullanım için gayet yeterli. realme UI gibi bir arayüz hele ki iOS’a göre hiç savunulacak gibi değil.

iPhone 12 Pro 120 Hz değil mi?
iPhone 13 Pro ve 14 Pro serisi 120Hz.

S23 mü kasıyormuş? Kanıtlasana.
S23’den bahseden olmamış. Samsung’un amiral gemisi ayrı bir konu. OneUI realme UI’den çok daha iyi bir arayüz. Genele bakacak olursak iOS>OneUi> Diğer Arayüzler (Oxygen OS, EMUI vs. tartışma konusu olabilir.)

Son düzenleme:
Diyecek söz yok Apple'la kafayı yemiş siniz. AKP destekleyenler gibi geliyorsunuz artık gözüme. Yaptığı kötü şeyleri bile kabullenmek nedir anlamıyorum. 60 Hz yeterli şarj cihazı cikmasada olur, LCD ekran olsa da olur. Harbiden çok komiksiniz. Bu söylediklerim Pro olmayan modeller için geçerli. Daha önce de söyledim bu tamamen bütçe meselesi, paran vardır gider son çıkan en iyi modeli 14 Pro Max'i alırsın bakarsın keyfine. Benim derdim bütçesi düşük olan insanların daha iyi telefonlar varken sırf Apple diye Pro olmayan modellerini bir sürü eksiği olmasina rağmen tercih etmek istemesi. Bütün olay bu.

Diyecek söz yok Apple'la kafayı yemiş siniz. AKP destekleyenler gibi geliyorsunuz artık gözüme. Yaptığı kötü şeyleri bile kabullenmek nedir anlamıyorum. 60 Hz yeterli şarj cihazı cikmasada olur, LCD ekran olsa da olur. Harbiden çok komiksiniz. Bu söylediklerim Pro olmayan modeller için geçerli. Daha önce de söyledim bu tamamen bütçe meselesi, paran vardır gider son çıkan en iyi modeli 14 Pro Max'i alırsın bakarsın keyfine. Benim derdim bütçesi düşük olan insanların daha iyi telefonlar varken sırf Apple diye Pro olmayan modellerini bir sürü eksiği olmasina rağmen tercih etmek istemesi. Bütün olay bu.
Rastgele bir insanın istediği telefonu alması seni etkilemez ya da ilgilendirmez. Ama rastgele bir insanın kullandığı oy senin tüm hayatını etkiler. 2si aynı şey değil. Bırakın insanlar ne almak istiyorsa alsın. Ama oy konusuna gelecek olursak insanların istediği kişiye oy vermesi hepimizi ilgilendiren bir konu. Canımın istediği telefonu aldığım için malum partiyle aynı kefende tutulmak istemem mesela?

Öncelikle deli gibi mobil oyun oynamıyorsanız günlük kullanım için 60Hz yeterli. LCD ekran ise zaten en son SE serisi hariç 2019’da çıkan iPhone 11 modelinde kullandı. 11 Pro’dan 14 Pro Max’e kadar olan cihazların hepsi OLED. Sanki sadece Apple adaptör koymuyormuş gibi konuşman komik.

Ve marka ile parti bağdaştıracak bir insan haterlık seviyesinide aşmıştır. Gözünüzü kin bürümüş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı