Yakın zamanda iPhone 12 Pro cihazımı aldım ve bugün fark ettim, telefonun ekranında, dokununca yüzeysel bir ışık yanıp sönüyor. Önceki telefonumda OLED ekranlı iPhone idi, ancak onda böyle bir şey görmedim. Ekranda bir arıza mı var?
Yakın zamanda iPhone 12 Pro cihazımı aldım ve bugün fark ettim, telefonun ekranında, dokununca yüzeysel bir ışık yanıp sönüyor. Önceki telefonumda OLED ekranlı iPhone idi, ancak onda böyle bir şey görmedim. Ekranda bir arıza mı var?
Bilmiyorum hocam.Ekran hiç değişti mi?
Bilmiyorum hocam.
Hayır hocam tüm ekranda yeşil ışık oluyor. Gece düşük parlaklıkta gri ve siyah arka planda belli oluyor sadece. Kronik bir sorunmuş sanırım.Yüzeysel bir ışık yanıp sönüyor dediğiniz dokunduğunuz yerde ve çevresinde bir dalgalanma olabilir mi?
Hayır hocam tüm ekranda yeşil ışık oluyor. Gece düşük parlaklıkta gri ve siyah arka planda belli oluyor sadece. Kronik bir sorunmuş sanırım.
Araştırdım hocam. Yabancı kaynaklarda bunun gibi birçok şikayet var. Kronik bir sorun yani.12 Pro'da böyle bir kronik duymadım da görmedim de. Işık paneli ya da değişmiş ekran problemi olma ihtimali var. Anladığım kadarıyla cihazın ilk sahibi değilsiniz ve ekran değişip değişmediğini bilmiyorsun. Bir teknik serviste baktırmanı tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.