iPhone 12 Pro ile detaylıca deneyimlerim

11 den sonra bozdular ya 11 Pro ya bakıyorum telefon cidden güzel elde tutumu olsun ama eski işte o yüzden mecbur 14 Pro aldım.
11 tasarımıyla aynı tasarımı yapsalar düz ve Plus modellerde kullanılır büyük ihtimal. Pro modellerinde köşeli tasarıma devam ederler gibi.

11 tasarımıyla aynı tasarımı yapsalar düz ve Plus modellerde kullanılır büyük ihtimal. Pro modellerinde köşeli tasarıma devam ederler gibi.
Yakında bütçe dostu cihaz çıkaracaklarını söylüyorlardı Iphone Xr gibi bide ona bakalım SE modelleri gibi olmayacakmış.

Hocam pil konusunda bende çok çektim dert etmeyin alışıyor insan bir süre sonra. Reklam gibi olmasın ama şu an Android de pil konusunda ve diğer konularda sıkıntı çekmiyorum, ki zaten telefonu çok kullanan biri değilimdir anca Spotify mesajlar vs bakıyorum. iPhone eskiden yenilikçi olmasıyla öne çıkardı şimdi 3-4 senedir aynı modelleri çıkarıyor. Beni en çok rahatsız eden o olmuştu. 12 yenilikçi son modeli sonrası hep aynı zaten. Ha kamerası gayet iyi aynı şekilde iOS stabil ve güçlü bir işletim sistemi fakat yeni bir şey olmadıktan sonra 12 alsan ne olur 14 alsan ne olur? Şimdi iPhone 15 tuşları olmadan çıkacak diyorlar umalım da eski IPhone'lar gibi gerçekten yenilikçi bir şey olsun. Gene 30-40kdan çıkar bizde anca ekmek banarız Apple mağazalarının camlarına.

Yakında bütçe dostu cihaz çıkaracaklarını söylüyorlardı Iphone Xr gibi bide ona bakalım SE modelleri gibi olmayacakmış.
Bildiğim kadarıyla SE 4, XR kasası ile çıkacak ama OLED ekran olacakmış. Böyle bir şey olması mümkün ama bütçe dostu olacağı konusunda hemfikir değilim maalesef

Bildiğim kadarıyla SE 4, XR kasası ile çıkacak ama OLED ekran olacakmış. Böyle bir şey olması mümkün ama bütçe dostu olacağı konusunda hemfikir değilim maalesef

Bütçe dostu SE3 şu an 16k hocam .

Valla her şey 14 Mayıs ve sonuçlarına bakıyor. Aynı tas aynı hamam gidersek iPhone'lar 100.000 TL bile olur. Ülkede ne bütçe kaldı ne para.

11 den sonra bozdular ya 11 Pro ya bakıyorum telefon cidden güzel elde tutumu olsun ama eski işte o yüzden mecbur 14 Pro aldım.
11 Pro da güzel cihaz aslında ama evet eskidi. 5G desteklemeyen son iPhone. Oval hatlarından ötürü de iPhone X kullanıyormuş gibi hissettiriyor yeni bir cihaz değil de.

Güzel bir deneyim yazısı olmuş. Eline emeğine sağlık. Bende otomatik parlaklıkla mobil veride 5 saat ekran süresi alıyordum. Parlaklığı manuel yaptıktan sonra ekran sürem 6 saat oldu. Eğer otomatik parlaklık kullanıyorsan kapatmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…