iPhone 12 Pro Max AnTuTu Puanı İle Şaşırtıyor

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.665
Çözümler
18
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
iPhone 12 Pro Max AnTuTu puanı

Apple’ın Ekim ayında duyuracağı tahmin edilen A14 Bionic işlemcili iPhone 12 Pro Max’in AnTuTu puanı ortaya çıktı. Önümüzdeki ay tanıtılması beklenen iPhone 12 Pro Max AnTuTu puanı ile gündeme geldi. Apple’ın yeni nesil 5 nm A14 Bionic işlemcisinden güç alan iPhone 12 Pro Max’in sergilediği performans ile Snapdragon 865+ işlemcisinin bile gerisinde kaldığı iddia ediliyor. […]

Devamı: iPhone 12 Pro Max AnTuTu Puanı İle Şaşırtıyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Macbook ve Windows cihazlar işlemciye bakılarak kıyaslanmadığı gibi Android ve Apple cihazların da kıyaslanmaması gerektiğini düşünüyorum. AnTuTu testinden çok daha düşük puan alan iPhone 6S modelinin yeni nesil Android cihazlara performans açısından taş çıkarttığını düşünürsek kıyaslamak mantıklı olmuyor. Önceki nesil Apple cihazlarla kıyaslayacak olursak 4-5 nesildir yeterli olan işlemci gücünü daha çok arttırmayı anlamsız bulmuş olabilirler.

Not: Saldırıya geçmeyin Android kullanıyorum.
 
300K puan alsa bile yine canavar gibi çalışır. Çevremde telefondan çok büyük beklentisi olmayan insanlar hâlâ 6S falan alıyor ve eski Android cihazlara göre çok çok iyi durumdalar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı