iPhone 12 Pro Max çakma ve orijinal batarya arasında fark var mı?

F/P Pro vs gibi bilindik yerlerden yaptırmaya çalış. Mahalle arası telefoncuların günahını almayalım ama telefonunun annesi ile hasbihal edebilirler.

Ben de oradan yaptırmayı düşünüyorum. Ama sıkıntı şu ki cihazım yurt dışı diye çoğu yer yapamayız diyor. Tek tük yaparız diyenler de 2000 fazla söylüyor. Apple'ın sitesinde fiyat 4250, sorduğum yer 6600 diyor. FP Pro'ya orijinal bataryayı sormadım daha, yan sanayi Deji'yi 2400'e takıyorlar orijinal 6000 diyorlar ama benim telefona takarlar mı o muamma. 6000 de cok geliyor gözüme.

Ben de oradan yaptırmayı düşünüyorum. Ama sıkıntı şu ki cihazım yurt dışı diye çoğu yer yapamayız diyor. Tek tük yaparız diyenler de 2000 fazla söylüyor. Apple'ın sitesinde fiyat 4250, sorduğum yer 6600 diyor. FP Pro'ya orijinal bataryayı sormadım daha, yan sanayi Deji'yi 2400'e takıyorlar orijinal 6000 diyorlar ama benim telefona takarlar mı o muamma. 6000 de cok geliyor gözüme.
Hocam hiç bulaşma apple'dan fazla fiyat veren yere... Yurtdışı/yurtiçi farkı mı varmış telefonda? Yaşınız küçük olabilir, ondan dolayı bunu yapıyor olabilir ahlaksızlar.

Hocam hiç bulaşma Apple'dan fazla fiyat veren yere... Yurtdışı/yurtiçi farkı mı varmış telefonda? Yaşınız küçük olabilir, ondan dolayı bunu yapıyor olabilir ahlaksızlar.

Yok hocam mail yoluyla falan konuşuyorum zaten. Yurt dışı olayı da şöyle, farklı bölgelerde satılan aynı iPhone modellerinin model numarası farklı oluyor. Türkiye için mesela iPhone 12 model numarası A2403 ama bendeki A2402. temelde hiçbir fark yok aralarında ama yetkili servisler yurt dışı cihazı olduğu için parça tedariği olmadığını, Apple'ın destek vermediğini söylüyor. Nadir 1-2 yer ise çok fiyat veriyor sadece. O yüzden aklımda yan sanayi batarya var ama şüpheliyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı