iPhone 12 Pro Max ısınıyor

Yusufg26

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar iPhone 12 Pro Max kullanıcısıyım telefon oyun oynarken yüksek çözünürlüklü videoyu izlerken hızlı şarj olurken aşırı bir ısınma oluyor iPhone 12 serisinde bu ısınma normal midir 10 dk oyun oynuyorum el yakacak düzeyde ısınıyor telefonu servise verdim herhangi bir sorun bulmadılar ama bu derece ısınması beni rahatsız ediyor bu kadar ısınması normal midir özelikle işlemci çok ısınıyor.

@Yusufg26 Havalar sıcaktır olabilir diyeceğim ama artık havalar sıcak değil benim telefonum ısınmıyor artık yol yorgunudur belki.

Hızlı şarjda cihazlar zaten ısınır. Oynadığınız oyun ağır bir oyunsa normaldir.

Bu sorunu ilk sizde duydum desem yeridir. Servise verdim derken Zorlu Center'a mı götürdünüz yoksa başka bir servise mi verdiniz?

Hizli sarj olurken zaten isinir.

Batarya da bir sorun olması lazım.
Telefonu hem uzaktan hem de kendi yerlerinde test ettirdim hiçbir sorun bulmadılar. Bataryada ısınma çok olmuyor, işlemci kısmı çok ısınıyor kameranın yanı. Acaba işlemcisinde mi sıkıntı var?

Hızlı şarjda cihazlar zaten ısınır. Oynadığınız oyun ağır bir oyunsa normaldir.
Bende milletin göme göme bitiremediği GM telefon var ama el yakacak kadar ısınmıyor. Asphalt 9 oynarken bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…