iPhone 12 Pro Max ısınıyor

Yusufg26

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar iPhone 12 Pro Max kullanıcısıyım telefon oyun oynarken yüksek çözünürlüklü videoyu izlerken hızlı şarj olurken aşırı bir ısınma oluyor iPhone 12 serisinde bu ısınma normal midir 10 dk oyun oynuyorum el yakacak düzeyde ısınıyor telefonu servise verdim herhangi bir sorun bulmadılar ama bu derece ısınması beni rahatsız ediyor bu kadar ısınması normal midir özelikle işlemci çok ısınıyor.

Selamlar iPhone 12 Pro Max kullanıcısıyım telefon oyun oynarken yüksek çözünürlüklü videoyu izlerken hızlı şarj olurken aşırı bir ısınma oluyor iPhone 12 serisinde bu ısınma normal midir 10 dk oyun oynuyorum el yakacak düzeyde ısınıyor telefonu servise verdim herhangi bir sorun bulmadılar ama bu derece ısınması beni rahatsız ediyor bu kadar ısınması normal midir özelikle işlemci çok ısınıyor.

Hızlı şarjda cihazlar zaten ısınır. Oynadığınız oyun ağır bir oyunsa normaldir.

Hizli sarj olurken zaten isinir.

Hızlı şarjda cihazlar zaten ısınır. Oynadığınız oyun ağır bir oyunsa normaldir.
Bende milletin göme göme bitiremediği GM telefon var ama el yakacak kadar ısınmıyor. Asphalt 9 oynarken bile.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı