iPhone 12 Pro Max vs 13 vs 14 vs 14 Plus

Bütçe
38000
Neye jailbreak ihtiyacın oluyor da, yanlış fikrini bile hala savunuyorsun ? 12 senedir Apple telefon kullanıyorum, bir Allah'ın günü ihtiyacım olan bir uygulamayı bulamadığım olmadı. Yani şu savunmaları beyninizi ve insanlara olan saygınızı bırakarak yapmayın.
Kanka orada KOCAMAN bence yazıyor ve yaptığın yorum mantıksız benim bulamadığı uygulama yok diyorun ama bu senin hangi uygulamaları kullandığına ve neye ihtiyacın olduğuna göre değişir.

Maalesef dostum bende 14 Pro çok almak istiyorum ama bütçem yetmiyor maalesef.
13 Pro'ya bütçen yeterse 14'ten iyi bir cihaz. Ayrıca iPhone kullanan birisi olarak(eskiden fanboyu idim)
Android'e geçeceğim. Sadece App Store'dan uygulama yükleniyor. App Store Play Store'dan çok daha pahalı uygulama açısından. Bir de Samsung'un orta segment cihazların(Hiç Xiaomi kullanmadım, Çin markalarına bulaşmanı önermem) Pili de donanımı da çok daha iyi. Bunları düşün sonra karar ver.

13 Pro'ya bütçen yeterse 14'ten iyi bir cihaz. Ayrıca iPhone kullanan birisi olarak(eskiden fanboyu idim)
Android'e geçeceğim. Sadece App Store'dan uygulama yükleniyor. App Store Play Store'dan çok daha pahalı uygulama açısından. Bir de Samsung'un orta segment cihazların(hiç Xiaomi kullanmadım, Çin markalarına bulaşmanı önermem) pili de donanımı da çok daha iyi. Bunları düşün sonra karar ver.

Apple kesin kararım dostum 13 Pro param yetiyor fakat garanti hiç yok ikinci el baktığım için.

Kendi mağazası dışında bu kadar önemli olan neyi indirmek istiyorsun mesela kardeşim? Adam Apple istiyor bence Apple alma diyorsun ayrıca kime göre neye göre kısıtlayıcı?
Pojav launcher mesela. Telefon için MC Java Edition. Bir de uygulamalar çok daha phalı IOS için. Örnek: Skyview pro. Fiyat farkını karşılaştırın anlarsınız ne kadar fark var. Play Store'sa 2 dolar(60₺) App Store'da 100₺.

Apple kesin kararım dostum 13 Pro param yetiyor fakat garanti hiç yok ikinci el baktığım için.
Kolay kolay bozulmaz. Bence 13 Pro daha iyi.

Maalesef dostum bende 14 Pro çok almak istiyorum ama bütçem yetmiyor maalesef.
Anladım.
Android düşünürsen S23 veya S23 Plus bakmanı öneririm, iki işletim sisteminin görsel işleyişi harici ciddi bir fark göreceğini zannetmiyorum.

iPhone için bütçen dâhilinde alabileceğin en yenisini almak dâhâ iyidir, elinden çıkarman ve cihazını yükseltmen dâhâ kolay olur çünkü cihazı alırken ekstradan para ödüyorsun.

Anladım.
Android düşünürsen S23 veya S23 Plus bakmanı öneririm, iki işletim sisteminin görsel işleyişi harici ciddi bir fark göreceğini zannetmiyorum.

iPhone için bütçen dâhilinde alabileceğin en yenisini almak dâhâ iyidir, elinden çıkarman ve cihazını yükseltmen dâhâ kolay olur çünkü cihazı alırken ekstradan para ödüyorsun.
Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı