iPhone 12 Pro Max vs iPhone 13

TEST LİAN

Centipat
Makaleler
1
Arkadaşlar sizce hangisi?
Şahsen Pro Max cihazlara her zaman daha fazla bir ilgim alakam ve sempatim olmuştur fakat hangi cihazı alsam karar veremedim.
Gerçekten çok arada kaldım, şu an 11 kullanıyorum ve 11'e nazaran çok çok daha iyi bir telefon ve çok çok daha kapsamlı bir telefon istediğim için 12 Pro Max mi yoksa 13 mü diye soruyorum.
Çünkü 12 Pro Max sonuçta iPhone 11'den sadece bir model daha yüksek olduğu için beni bir tık korkutmuyor değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 11'den geçecekseniz, 14 Pro'ya geçin en az geçmeyecekseniz de kullanmaya devam edin şahsi fikrim budur.

12 Pro Max'in Telephoto kamera avantajı var, sensör olarak aynılar ama bir de 12 Pro Max'in 6GB RAM mevcut. Ama iPhone 13'ün işlemcisi daha iyi (A15 Bionic).

Daha önceki konuda görmüştüm, 12 Pro Max’i ikinci el, 13’ü sıfır alacaksın sanırım. Yerinde olsam ikinci elle uğraşmaz sıfır 13 alırdım. Pro Max modellerinin de premium hissiyatı düz modellere göre çok yüksek o da ayrı bir konu.

Şahsen Pro Max cihazlara her zaman daha fazla bir ilgim alakam ve sempatim olmuştur fakat hangi cihazı alsam karar veremedim.
Gerçekten çok arada kaldım, şu an 11 kullanıyorum ve 11'e nazaran çok çok daha iyi bir telefon ve çok çok daha kapsamlı bir telefon istediğim için 12 Pro Max mi yoksa 13 mü diye soruyorum.
Çünkü 12 Pro Max sonuçta iPhone 11'den sadece bir model daha yüksek olduğu için beni bir tık korkutmuyor değil.

İkisi arasında kalite olarak 12 Pro Max daha iyi ama 12 Pro Max'in 0 fiyatı çok pahalı. 12 Pro Max'i ikinci el almanı tavsiye ederim.

Hocam ya iPhone 13 alın ya da paranız varsa ya da biriktirebilirim diyorsanız iPhone 14 alın. (14 derken pro.)

Ne kadara alacağına bağlı. Ne kadara buldun?

Hocam şu an bulmadım piyasaya baktım sadece.

Hocam ya iPhone 13 alın ya da paranız varsa ya da biriktirebilirim diyorsanız iPhone 14 alın. (14 derken Pro.)

Yaptığım sanal işin bazen getirisi var bazen yok biriktirebilir miyim bilmiyorum hocam.

Sıfır 12 Pro Max 42 bin üzerinde 13 ise 27 bin TL civarı. Fiyat farkı büyük. Sıfır alınacaksa bence 13 daha mantıklı.

Sıfır şart değil. Zaten 12 Pro Max stok yok diye aşırı ucuz rakama satılıyor sıfırı ama 12 Pro Max'in büyük ve Premium hissiyatı olması 13'ten iyi olduğu anlamına gelir mi bilemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı