- Makaleler
- 9
Daha fazla
Hocam herkes 13 al dedi ama Technopat'ta Apple rozeti olan kişi sensin galiba. Bu yüzden sizin dediğinizi yapıp 12 Pro almayı düşünüyorum. Zaten alacağım cihaz 512 GB babamı en az 3 sene götürür tahmini olarak.
Merak etmeyin 12 Pro alın pişman olacağınızı zannetmiyorum. Pil konusu dediği gibi değişene kadar idare eder 13'ün de aman aman artısı olmaz.
Hocam bir de yeni gelecek özellikler 12 Pro'ya gelir mi gelmez mi emin de olamadım. Ekte pil için kaynak bıraktım hocam.
Şimdi düz 13'te daha iyi işlemci var 1 sene daha uzun güncelleme desteği alacak sürpriz yaşanmazsa. O yüzden iOS 19'da 12 Pro bitse iOS 20'de 13 bitse evet iOS 20'de gelen özellikleri alamayacak. Diğer iki cihaza da ortak gelen güncellemelerde de belki 1-2 şey gelmez ama sanmıyorum öyle olacağını.
Pil için evet Apple sitesinde fark var gibi duruyor bariz hem de ancak o testler çok sistemsel yapılıyor. Aynı elektrikli arabalardaki menzil muhabbeti gibi. Dolayısıyla reel kullanımda özellikle yoğun sosyal medya kullanımda neredeyse aynı gidiyorlar.