Ekin Bey
Picopat
Hocam Product RED şu sıralar pek güzel olmuyor gibi (Benim düşüncem tabi). Yani telefonu biraz kıytırık gösteriyor. Ama mavi sanki daha çok yakışıyor telefona. En azından cırtlak bir kırmızı renk gibi değil.
Sizce kırmızı rengi bir erkeğin elinde çok sırıtır mı?Hocam Product RED şu sıralar pek güzel olmuyor gibi (Benim düşüncem tabi). Yani telefonu biraz kıytırık gösteriyor. Ama mavi sanki daha çok yakışıyor telefona. En azından cırtlak bir kırmızı renk gibi değil.
Yani evet. Şahsen ben kullanmam. Ama “Erkek adam mavi kullanır o ne öyle.” öyle denmez. Sadece biraz sırıtacaktır.Sizce kırmızı rengi bir erkeğin elinde çok sırıtır mı?
İkiside güzel ikiside erkeğe yakışır. Ben maviyi seçerdim.
Kime sorsam herkes mavi dedi.Yani evet. Şahsen ben kullanmam. Ama “Erkek adam mavi kullanır o ne öyle.” öyle denmez. Sadece biraz sırıtacaktır.
Hocam o zaman kırmızı alın. Zaten telefonu siz kullanacaksınız hocam. Bize vermeyeceksiniz ki. Yani zaten kırmızı da kötü bir renk değil. Ben gayet beğendim ama sadece mavi daha da güzel duruyor dedim. O yüzden endişe etmenize gerek yok. Ama yani AVM'ye gidip bakmak daha mantıklı olacaktır.Kime sorsam herkes mavi dedi.Ama nedense bana mavşi boğuk geliyor. Kırmızının rengi doğru bir önceki kırmızıya göre daha açık ama bana hoş geliyor yinede. Tabi en doğrusu gerçek hayatta gözle görmektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.