Bir hafta oldu telefonu alalı. 00.44'te %97 iken çıkarttım şarjdan. YouTube'dan falan şarkı açtım. Saat 01.57 şarj oranı %89 düştü. Ben mi çok takıyorum acaba yoksa gerçekten hızlı mı bitiyor şarjım?
Bana normal geldi. Ama sunu hatirlatmakta fayda var, iPhone 12'de bulunan A14 Bionic o kadar da verimli degil, bir de iPhone 12'nin batarya hacminin de kucuk olmasini birlestirirsek bence o surede o kadar az sarj gitmesi iyi bile.
Bana normal geldi. Ama sunu hatirlatmakta fayda var, iPhone 12'de bulunan A14 bionic o kadar da verimli degil, bir de iPhone 12'nin batarya hacminin de kucuk olmasini birlestirirsek bence o sürede o kadar az şarj gitmesi iyi bile.
Bir hafta oldu telefonu alalı. 00.44'te %97 iken çıkarttım şarjdan. YouTube'dan falan şarkı açtım. Saat 01.57 şarj oranı %89 düştü. Ben mi çok takıyorum acaba yoksa gerçekten hızlı mı bitiyor şarjım?
Aynı telefonu kullanıyoruz. Bu sarj tüketimi iPhone 12’de normal. Aktif kullanımda 4-5 saat, hatta daha yoğun kullanımda 3 saat ancak kullanabilirsin telefonu. Dark Mode açmak, Background App Refresh özelliğini kapatmak, ekran parlaklığını düşük tutmak işe yarar ama müthiş değişim bekleme.