Ekran parlakligin ne durumda? Parlaklik cok etki ediyor. Ayrica sadece YouTube mu acik yoksa baska isler de yaptin mi?
Bana normal geldi. Ama sunu hatirlatmakta fayda var, iPhone 12'de bulunan A14 Bionic o kadar da verimli degil, bir de iPhone 12'nin batarya hacminin de kucuk olmasini birlestirirsek bence o surede o kadar az sarj gitmesi iyi bile.Spor yapıyordum onun için sadece YouTube açıktı. Parlaklık da yarıda.
Bana normal geldi. Ama sunu hatirlatmakta fayda var, iPhone 12'de bulunan A14 bionic o kadar da verimli degil, bir de iPhone 12'nin batarya hacminin de kucuk olmasini birlestirirsek bence o sürede o kadar az şarj gitmesi iyi bile.
Aynı telefonu kullanıyoruz. Bu sarj tüketimi iPhone 12’de normal. Aktif kullanımda 4-5 saat, hatta daha yoğun kullanımda 3 saat ancak kullanabilirsin telefonu. Dark Mode açmak, Background App Refresh özelliğini kapatmak, ekran parlaklığını düşük tutmak işe yarar ama müthiş değişim bekleme.Bir hafta oldu telefonu alalı. 00.44'te %97 iken çıkarttım şarjdan. YouTube'dan falan şarkı açtım. Saat 01.57 şarj oranı %89 düştü. Ben mi çok takıyorum acaba yoksa gerçekten hızlı mı bitiyor şarjım?
iPhone 12 için normal gibi. 1 saat 17 dakika çok az bir sürede değil.Bir hafta oldu telefonu alalı. 00.44'te %97 iken çıkarttım şarjdan. YouTube'dan falan şarkı açtım. Saat 01.57 şarj oranı %89 düştü. Ben mi çok takıyorum acaba yoksa gerçekten hızlı mı bitiyor şarjım?
Bir hafta oldu telefonu alalı. 00.44'te %97 iken çıkarttım şarjdan. YouTube'dan falan şarkı açtım. Saat 01.57 şarj oranı %89 düştü. Ben mi çok takıyorum acaba yoksa gerçekten hızlı mı bitiyor şarjım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.