iPhone 12 Siyah garip görünüyor normal mi?

Melodys

Yoctopat
Turkcell üzerinden siyah iPhone 12 aldım kutusundan çıktığında tam siyah görünüyordu bilmiyorum ortamdan dolayı mıydı ama birkaç gün geçti telefonun kılıfını çıkarıp bakıyorum tuşlar simsiyah ama telefon biraz mavi gibi. O kadar kapalı bir mavi ki Mora'da yakın yani tuşlarından kesinlikle farklı renkte ondan eminim telefonda sorun var mı yoksa böyle mi oluyor zaten? Sahip olanlar bir kendisininkini kontrol edip yazabilir mi?

Turkcell üzerinden siyah iPhone 12 aldım kutusundan çıktığında tam siyah görünüyordu bilmiyorum ortamdan dolayı mıydı ama birkaç gün geçti telefonun kılıfını çıkarıp bakıyorum tuşlar simsiyah ama telefon biraz mavi gibi. O kadar kapalı bir mavi ki Mora'da yakın yani tuşlarından kesinlikle farklı renkte ondan eminim telefonda sorun var mı yoksa böyle mi oluyor zaten? Sahip olanlar bir kendisininkini kontrol edip yazabilir mi?

Görüntüsünü atabilir misin?

Görüntüsünü atabilir misin?

Görüntüsü aynı yani herkes diyor bir mavilik var diye ama benim tuşlar siyah acaba tuşlarımda skntı var mı asıl merak ettiğim bu yoksa renginden eminim zaten düz siyah değil hatta videolardan SS aldım atim en yukarıdaki resme bakın.
F69C7E6B-1119-4BDE-9E4C-7FDD2B91BF6B.png

Siyah değil grafit diye geçiyor, koyu gri gibi yani. Yansımadan dolayı size öyle geliyor olabilir.

Ben telefonum renginden şüpheli değilim zaten gece yarısı falan diyorlardı grafit diyenini hiç duymadımda orası önemli değil demek istediğim telefonda mavimsilik varken tuşlar neden simsiyah orijinali böyle mi yoksa benimki hatalı mı?
Normali öyle hocam bende de durum sizdeki gibi.
Yan Tuşunuz mat telefonun rengi farklı mı sizdede hocam?

Ben telefonum renginden şüpheli değilim zaten gece yarısı falan diyorlardı grafit diyenini hiç duymadımda orası önemli değil demek istediğim telefonda mavimsilik varken tuşlar neden simsiyah orijinali böyle mi yoksa benimki hatalı mı?

Yan Tuşunuz mat telefonun rengi farklı mı sizdede hocam?
Tuş ve kenar çerçeve mat siyah görünüyor arka cam kısmı farklı görünüyor. Kameraların etrafındaki bölüm de mat siyah.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı